Vedete

Jennifer Lopez și Ben Affleck mai fac încă o nuntă! Cine va oficia ceremonia

maria.apostol
August 19, 2022 15:03 PM

După ce s-au căsătorit printr-o ceremonie simplă organizată în Las Vegas, Jennifer Lopez si Ben Affleck se pregătesc acum pentru o nuntă ca la carte, care va dura trei nopți!

Jennifer Lopez și Ben Aflleck sunt gata pentru evenimentul cel mare, programat în acest weekend la reședința actorului din statul american Georgia. Înainte de nuntă, cei doi au fost la cumpărături împreună cu fiica cea mare a actorului, Violet, care s-a tranformat într-o domnișoară cochetă.

Nunta anului peste Ocean este așteptată cu mare interes de toată lumea mondenă. Conform unor surse din anturajul celor doi, petrecerea va dura trei zile, iar Ben Affleck a acceptat să-i facă toate poftele partenerei sale.

Evenimentul grandios va avea loc pe domeniul de peste 35 de hectare al actorului de 50 de ani și va începe vineri, cu o cină de probă. Sâmbătă va avea loc ceremonia propriu-zisă, pentru ca duminică cei doi miri să fie gazdele unui picnic la iarbă verde, pigmentat cu grătare și băuturi fine. J Lo și Ben Affleck s-au logodit în Las Vegas, în luna iulie.

Inclusiv persoana care va oficia căsătoria organizată la domiciliul de vacanță al lui Affleck din Georgia este un cunoscut autor de cărți, vlogger, podcaster, life coach al vedetelor. Jay Shetty este un fost călugăr celebru în întreaga lume pentru învățăturile sale, care s-a lăsat de călugărie considerând că va fi mai valoros să-și expună experiențele, învățăturile și slăbiciunile de om.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, împăcare după 17 ani de când au rupt logodna

Iubirea celor doi pare că a învins granițele timpului, iar povestea de dragoste dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez s-a rescris cu succes după 17 ani!

Cei doi s-au întâlnit pentru prima data în 2002 pe platourile de filmare. Atunci când era turnată pelicula Gigli, care a apărut pe marile ecrane următorul an. La acel moment, cântăreața era căsătorită cu cel de-al doilea său soț, Cris Judd. Cei doi au divorțat în anul 2003, iar la scurt timp, Lopez și Affleck și-au oficializat relația.

Nu a durat mult, iar la scurt timp, cei doi au devenit unul dintre cele mai apreciate și discutate cupluri. Conform publicației People, fanii chiar l-au oferit un nume de cuplu simbolic, Bennifer. Dragostea lor era de nedescris, iar gesturile de tandrețe se vedeau la tot pasul. Cuplul de îndrăgostiți s-a logodit și a încercat să-și trăiască frumoasa poveste de iubire. Totuși, a existat întotdeauna o presiune imensă din partea mediei.