Vedete

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit în secret! Imaginile de la nuntă au fost vândute pentru o sumă exorbitantă

maria.apostol
June 15, 2022 11:18 AM

Mai multe tabloide din străinătate dau ca sigură știrea că Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck s-au căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii grandioase care a fost organizată într-un hotel de lux. 

Ziariștii de la Marca susțin că nu ar exista fotografii de la eveniment. Și asta pentru că celebrul cuplu ar fi vândut exclusivitatea asupra nunții pentru cifre cu multe zerouri. Se pare că vedetele și-ar fi pus oaspeții și angajații să semneze o clauză de confidențialitate.

Potrivit aceleiași surse, nunta ar fi avut loc la spectaculosul hotel Ritz-Reynolds Hotel. O locație de vis, cu deschidere la Lacul Oconee. Perfectă pentru o nuntă secretă!

Se pare că zvonurile s-au rostogolit în media de la oaspeții hotelului. Nu se știe care a fost lista invitaților, dar e posibil să fi fost chiar și Marc Anthony. Nimeni altul decât fostul soț al lui J Lo și tatăl gemenilor săi.

Cântăreața l-a felicitat pe acesta când și el, la rândul său, și-a anunțat logodna cu tinerica Nadia Ferreira, un top model de succes și fostă concurentă la Miss World.

Ce avere are Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și-a lansat recent cel mai recent proiect, ce se numește J.Lo Beauty. În timp ce spune că acesta este un adevărat vis devenit realitate, artista recunoaște și că nu își dorește să se oprească mult prea curând din a construi un adevărat imperiu.

Lopez este cea mai bine plătită actriță de origine hispanică din lumea, încasând pentru un rol în filme peste 15 milioane de dolari. Peliculele în care a jucat au avut încasări record, precum Maid in Manhattan cu 94,001,225 $ și Shall We Dance cu 170,128,460, în box-office-ul internațional. Revista Forbes a estimat averea divei la 325 milioane de dolari. Astfel, JL ocupă poziția a 7-a în topul celor mai bogate femei din industria muzicală.