News

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas! Cântăreața a purtat două rochii de mireasă

maria.apostol
July 18, 2022 14:27 PM

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit în Nevada, la aproape două decenii după prima lor relaţie extrem de mediatizată atunci. Cântăreața și-a dorit să îmbrace, pe rând, două rochii de mireasă!

Jennifer Lopez a avut două rochii la îndemână, prima fiind o piesă vestimentară cu o semnificație emoțională puternică pentru vedetă.

Am această rochie de atâția ani și am păstrat-o cu emoție. Iar acum o port în ziua nunții mele”, a dezvaluit artista.

Hairstylistul ei, Chris Appleton, a postat, de asemenea, clipul pe Instagram, scriind: „Sentimente de ultim moment înainte de nuntă”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) 

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului comitatului Clark, care include oraşul Las Vegas. Potrivit documentului judiciar, cântăreaţa şi actriţa în vârstă de 52 de ani a ales să preia numele soţului şi va fi la în acte Jennifer Affleck, potrivit BFM TV.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori

Cea care este şi femeie de afaceri, cu o linie de cosmetice şi parfumuri ce-i poartă numele, a anunţat în aprilie logodna cu actorul într-un scurt videoclip. Vizibil emoţionată, ea admiră un inel cu piatră verde.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au întâlnit în 2002 la filmările pentru „Gigli” şi relaţia dintre cele două vedete de la Hollywood a fost urmărită de foarte aproape de paparazzis. Căsătoria lor, prevăzută pentru 2003, a fost amânată, înainte ca ei să anunţe despărţirea în 2004.

Jennifer Lopez a fost deja căsătorită de trei ori. Cu Marc Anthony are gemeni.Ben Affleck, cunoscut pentru rolurile din „Argo” sau „Gone Girl”, a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii.