Vedete

Jennifer Lopez și Ben Affleck se căsătoresc! Cântăreața a început deja pregătirile de nuntă

andreea.voicu
June 29, 2021 09:01 AM

După o perioadă de 17 ani, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat și mare le-a fost surprinderea tuturor când au văzut imaginile momentului: cei doi, în aceeași vilă, ”savurând” clipe matinale – el, în timp ce consumă o băutură răcoritoare, ea – în timp ce își atinge piciorul stâng, privind în îndepărtare. Însă, acum, vestea e și mai mare: se căsătoresc!

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au regăsit după foarte mulți ani și se pare că dragostea dintre ei este ca un ”vulcan”, căci deja se gândesc la marele eveniment: căsătoria. Și unde mai pui că actrița și artista de origine americană deja s-a pus pe „treabă”: J-Lo a început pregătirile de nuntă. Petrecerea va avea loc chiar peste câteva luni, potrivit apropiaților săi, arată Click. La vârsta de 51 de ani, Jennifer este pregătită să îmbrace rochia de mireasă.

Iar căsătoria care va avea loc în curând a venit destul de repede, căci mai ieri se gândea cum i-ar sta în rochie de mireasă la brațul lui Alex Rodriguez. Însă, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au mai apucat să meargă la ceremonie, iar evenimentul s-a anulat. Totuși, nebănuite sunt căile Domnului, căci J-Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez, iar la scur timp s-a cuplat cu vechea ei iubire de acum 20 de ani, Ben Affleck!

Recent, cei doi au fost zăriți împreună în centrul orașului Los Angeles, la o cină cu reprezentanții unei firme care organizează evenimente, astfel alimentând zvonul că aceștia urmează să se căsătorească!

L-a lăsat cu inima frântă! De ce s-a despărțit Jennifer Lopez de Alex Rodriguez

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au anunțat că s-au despărțit printr-o declarație oficială oferită publicației Today. Cei doi au dezvăluit că își doresc să rămână prieteni și să se implice împreună în afacerile și proiectele comune, dar, din păcate, nu vor mai forma un cuplu pe viitor

 „Ne-am dat seama că ne înțelegem mai bine ca prieteni și așteptăm cu nerăbdare să rămânem așa. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele pentru noi, dar și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl mai facem este pentru a vă mulțumi tuturor celor ce ați transmis cuvinte frumoase și v-ați arătat sprijinul”, au declarat cei doi.

După cum știe toată lumea, zvonurile privind despărțirea celor doi au luat cu asalt internetul încă din luna martie a acestui an. La momentul respectiv, cei doi explicau că încă sunt împreună, iar zvonurile nu sunt adevărate. „Știrile nu sunt corecte. Lucrăm la niște lucruri”, au spus cei doi pentru People în luna martie.

sursă foto: Arhivă VERDICT.RO