News

Jennifer Lopez și Shakira nu au fost plătite pentru spectacolul dat la Super Bowl

iulia.statie
February 4, 2020 14:02 PM

În mijlocul unui eveniment uriaș din lumea sportului, Jennifer Lopez și Shakira au oferit unul dintre cele mai spectaculoase spectacole ce au fost vreodată văzute.

Pe aceeasi temaShakira a făcut senzație la Super Bowl 2020! Ce ținute a purtat artista!

Dacă nu te pricepi la numere, să zicem că aceste artiste ar primi 100 milioane de dolari de persoană, pentru spectacolul oferit. Totuși, NFL nu le plătește absolut deloc. Nici pe ele, nici pe ceilalți artiști ce au concertat vreodată pe scena de la Super Bowl.

Cele două nu au fost plătite pentru munca depusă. NFL își asumă responsabilitatea pentru fondurile privind producția, cum ar fi luminile, scena și chiar și costumele.

Jennifer Lopez și Shakira nu au fost plătite pentru spectacolul dat la Super Bowl

Totuși, premiul nu constă în câștigarea unei sume enorme de pe urmele acestui concert. La Super Bowl nu este vorba de cifre, ci de onoarea de a fi invitat, de a câștiga milioane de fani și mai multă expunere ca niciodată. Pe lângă această expunere, muzica artiștilor câștigă foarte multă popularitate, ce, în cele din urmă, le aduce foarte mulți bani.

Conform Spotify, muzica lui JLO a crescut cu 335 procente și a Shakirei cu 230. Chiar și invitații speciali, cum ar fi Bad Bunny, J Balvin și Demi Lovato, ce a cântat imnul, au avut de câștigat.

Dacă facem un calcul și luăm totul în considerare, acestea sunt motivele pentru care NFL nu semnează un cec pentru fiecare artist, aceștia având mult mai multe de câștigat de pe urma spectacolului susținut la Super Bowl. Prima seară a acestui eveniment sparge de obicei recorduri în televiziune, având peste 100 de milioane de telespectatori.

Vedete precum Beyonce, Justin Timberlake și Bruno Mars au acceptat propunerea de a concerta pentru expunere, benefică imaginii și carierei lor.