News

Jennifer Lopez, spectaculoasă la Milano Fashion Week! A defilat pentru Versace!

irina.letitia
September 21, 2019 10:41 AM

Jennifer Lopez a reuşit încă o dată să capteze întreaga atenţie a internetului ieri seară! Cântăreaţa a fost vedeta show-ului de modă Versace, din timpul săptămânii modei de la Milano, defilând pe podium într-o reinterpretare a rochiei iconice pe care a purtat-o la premiile Grammy din anul 2000.

Jennifer Lopez, spectaculoasă la Milano Fashion Week! A defilat pentru Versace!

Deşi nu aveam niciun dubiu în privinţa succesului prezentării Versace de ieri, 20 septembrie, de la Milano, odată cu apariţia lui Jennifer Lopez pe scenă, totul s-a transformat într-un moment memorabil ce va rămâne în atenţia publicului pentru o bună perioadă.

 Jennifer Lopez în Versace 2020
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, una dintre cele mai iubite vedete internaţionale, în vârstă de 50 de ani, ne-a oferit tuturor un adevărat spectacol, dar şi o declaraţie de diversitate prin apariţia sa pe podiumul Versace.

Cântăreaţa a închis prezentarea colecţiei de primăvară/vară 2020 Versace, de la Milano, îmbrăcată într-o reinterpretare a uneia dintre cele mai cunoscute rochii pe care am văzut-o pe covorul roşu: celebra piesă Versace pe care a îmbrăcat-o la premiile Grammy 2000.

Jennifer Lopez la premiile Grammy 2000
Jennifer Lopez la premiile Grammy 2000

La distanţă de aproape 20 de ani, Jennifer Lopez a strălucit în look-ul recreat de Donatella Versace, care a însoţit-o pe podium la finalul prezentării, primind aplauzele unanime ale publicului. Câteva clipe mai târziu, întreg internetul a „explodat”, imaginile cu artista umplând feed-ul social media.

Povestea celebrei rochii este cu atât mai interesantă cu cât datorită ei avem parte astăzi de serviciul Google Images.  Apariţia lui J.Lo la premiile Grammy din anul 2000 a generat atât de multe căutări pe internet, încât cei de la Google au decis să implementeze căutarea după imagini.