News

Jennifer Lopez ține o dietă foarte drastică: „Mi-e foame tot timpul”

nicoleta.ispasescu
January 28, 2019 11:10 AM

Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a apucat de o dietă foarte drastică, fără carbohidrați și fără zahăr, care durează zece zile în total. Iubitul ei, Alex Rodriguez, îi acordă toată susținerea și ține, împreună cu ea, aceeași cură de slăbire.

Celebra artistă și iubitul ei obișnuiesc să împărtășească cu fanii lor rutina de antrenament, iar acum cei doi s-au dar startul unei provocări, care le cam dă dureri de cap.

Prima postare despre această provocare a fost distribuită prima dată de către Alex, acum câteva zile:

„Alăturați-vă mie și lui Jennifer pentru o provocare de 10 zile. Fără carbohidrați, fără zahăr. Cineva să ascundă prăjiturile”.

Jennifer Lopez ține o dietă foarte drastică: „Mi-e foame tot timpul”

Ziua următoare Jennifer Lopez a postat pe Instagram Stories imagini de pe banda de alergat, admițând că programul de slăbit este ”mult mai dificil decât am crezut” și spunând: ”Deci, fără carbohidrați, fără zahăr, am învățat multe despre ce poate face zahărul și trebuie să stau departe de el”.

Însă, după antrenamente, aceasta a recunoscut: ”Dar, se pare că atunci când nu consumi zahăr și nici carbohidrați, ți se face foarte, foarte foame tot timpul, așa că încercăm să identificăm niște gustări sănătoase”.

Alex a mărturisit și el cât de dificilă este această dietă, tot cu o postare pe Instagram Storie: „Sunt în a doua zi a acestei provocări de zece zile, mi s-a părut o idee minunată atunci când v-am provocat. Am avut ouă și avocado astăzi. MOR. Sper că voi vă simțiți mult mai bine””, spune el.