Fashion

Jennifer Lopez, ținută extrem de sexy într-un pictorial!

adelina.duinea
November 1, 2018 12:59 PM

Jennifer Lopez a îmbrăcat o ținută extrem de sexy pe covorul roșu! Atât femeile, cât si bărbații au rămas impresionați de modul în care reușește să arate Jennifer.

Jennifer Lopez, ținută extrem de sexy într-un pictorial!

Jennifer Lopez, apariție senzațională la aproape 50 de ani. Vedeta NU a purtat DELOC lenjerie intimă. Jennifer Lopez a realizat un pictorial incendiar pentru revista Instyle la cei 49 de ani ai săi. Fotografiile sunt neprelucrate Și o arată în cea mai bună formă a ei.

Timp de 30 de ani, Jennifer a mers la sală si a avut grijă de corpul ei. Acum, la aproape 50 de ani, lucrul acesta se vede. A acceptat să pozeze nud pentru revista InStyle și a vorbit și despre secretul corpului ei: „Am avut grijă de mine mereu și asta se vede!”.

December 2018 @instylemagazine

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Secretele ei sunt simple: nu bea niciodată cofeina, nu bea alcool și doarme foarte mult, de cele mai multe ori fiind în pat înca de la ora 22:00. Vedeta a povestit și despre logodna ei cu Alex Rodriguez și le-a explicat reporterilor fosta ei relație cu Ben Affleck.

Imaginile cu Jennifer sunt absolut impresionante. Îmbrăcată într-o rochie verde, Valentino, și cu niște tocuri imense, Jennifer a pozat pe jumătate goală, la propriu.