News

Jennifer Lopez tocmai a făcut cel mai dureros anunț

iulia.statie
June 5, 2020 15:01 PM

Au fost confirmate zvonurile potrivit cărora Jennifer Lopez și Alex Rodriguez își vor anula nunta din 2020.

Pe aceeasi temaAlex Rodriguez, dezvăluiri despre relația cu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, nevoită să își anuleze nunta

Starul pop tocmai a apărut în emisiunea „Today” și i-a confirmat gazdei Hoda Kotb că „inima îi este frântă” din cauza anulării, care a fost forțată de noul focar de coronavirus. Vedeta în vârstă de 50 de ani a dezvăluit cât este de tulburată din cauza deciziei  de a-și anula nunta pe care mereu și-a dorit-o, după cum i-a spus gazdei emisiunii. Când Kotb a întrebat despre ce se va întâmpla până la urmă cu planificarea nunții, Lopez a răspuns: „Nimeni nu știe”.

„Nimeni nu știe pentru că, într-adevăr, nu există nicio planificare acum”, a continuat ea. „Trebuie doar să aștepți și să vezi ce se va întâmpla cu toate acestea și este dezamăgitor.” JLO a povestit că după ce a participat la Super Bowl și a terminat filmările pentru „World of Dance”, ea plănuise să își ia un timp liber, însă nu atât de mult pe cât a fost forțată să stea acasă din cauza virusului.

JLO a mărturisit că se simte exact ca toate celelalte mirese din 2020 ale căror planuri s-au năruit. Deși toți am trecut prin multe provocări din cauza coronavirusului, acest lucru nu înseamnă că totul este mai puțin dureros pentru Jennifer. Aceasta abia aștepta să își organizeze nunta și este extrem de dezamăgită pentru că a trebuit să anuleze totul. „Sunt un pic supărată pentru că am avut niște planuri grozave.”, a spus ea.

Totuși, Lopez alege să vadă partea plină a paharului și să rămână optimistă, deși virusul i-a stricat unele dintre cele mai mari planuri.  „Știți ce? Dumnezeu are un plan mai mare. Deci trebuie doar să așteptăm și să vedem.”, a zis starul.

Alex Rodriguez și Jennifer Lopez sunt logodiți încă de anul trecut și își doreau să își spună jurămintele în fața tuturor anul acesta. Recent, JLO a vorbit cu Ellen DeGeneres și i-a povestit care sunt gândurile ei cu privire la nuntă.

„Da, data a fost afectată, deci o să vedem ce se întâmplă acum. Sincer, chiar nu știu ce se va întâmpla acum, cu data nunții sau tot ce înseamnă evenimentul. La fel ca restul lumii, ne-am ajustat viețile. Din nou, trebuie să așteptăm câteva luni și să vedem când o să dispară totul.”, a zis ea pentru ‚The Ellen DeGeneres Show’.