News

Jennifer Lopez, totul despre viitoarea nuntă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa invitați

iulia.statie
February 8, 2020 12:00 PM

Jennifer Lopez are o viață superbă, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. După spectacolul fabulos dat pe scena de la Super Bowl, alături de Shakira, JLO se pregătește de nuntă.

Pe aceeasi temaFosta soţie a lui Alex Rodriguez, declaraţii despre logodna cu Jennifer Lopez

Cântăreața este logodită cu Alex Rodriguez, alături de care trăiește o superbă poveste de dragoste. Cei doi sunt deja ca o familie, alături de cei doi copii a lui Jennifer, în vârstă de 11 ani, și fetițele lui Alex, în vârstă de 15, respectiv 11 ani.

JLO a mai fost căsătorită cu Ojani Noa timp de un an, din 2001 până în 2003 cu Chris Judd și timp de 10 ani cu Marc Anthony. Din ultimul ei mariaj, JLO îi are pe gemenii Max și Emme.

Jennifer Lopez, totul despre viitoarea nuntă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa invitați

Și Alex Rodriguez a mai fost căsătorit înainte, între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis. El are din fostul mariaj două fetițe, Natasha și Ella.

Deși Alex și Lopez se comportă deja ca și cum ar fi căsătoriți, ei îi doresc foarte tare să oficializeze totul, potrivit Libertatea pentru Femei.

Copiii lor au o relație specială unii cu ceilalți, fiind deja prieteni. Mai mult, după cum a precizat o sursă, micuții vor avea un rol important privind ceremonia.

Pentru că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se iubesc foarte mult și au deplină încredere unul în celălalt, aceștia își vor invita și foștii parteneri la nuntă, acesta fiind un lucru la care nimeni nu se aștepta.