News

Jessica Alba și Cash Warren s-au despărțit? Care este adevărul

iulia.statie
February 12, 2020 14:45 PM

Recent, au apărut zvonuri în presă privind despărțirea dintre Jessica Alba și Cash Warren. Nu este de mirare faptul că ei sunt constant în atenția presei tabloid, iar știrile despre despărțirea diferitelor vedete nu ar trebui să ne surprindă.

Pe aceeasi temaActrița Michelle Williams și Phil Elverum s-au despărțit după un an de mariaj

Woman’s Day a publicat un articol despre faptul că Jessica nu ar mai fi purtat verigheta la diferite apariții. Ba chiar, publicația a citat și câțiva apropiați ai celor doi ce susțineau că ei se ceartă extrem de des, mai ales din cauza programului actriței. Acești apropiați au susținut și că ea este complet dependentă de partenerul ei și că un divorț ar fi groaznic.

După aceste știri, în scenă a intrat publicația Gossip Cop, ce verifică știrile despre vedete. Cei de la GC au aflat că toate aceste speculații erau false, chiar dacă Woman’s Day a postat și o fotografie în care Jessica părea foarte tristă iar verigheta îi lipsea.

Jessica Alba și Cash Warren s-au despărțit? Care este adevărul

Alba și Warren au participat recent la petrecerea dată de Vanity Fair după premiile Oscar, iar dragostea dintre ei se putea vedea cu ochiul liber, toate aceste zvonuri fiind neadevărate. Actrița purta verigheta și cei doi păreau foarte fericiți.

Și luna trecută Jessica a postat pe un site de socializare o poză în care apare alături de soțul ei și cei trei copii. „A fost foarte amuzant să facem aceste amintiri împreună, iubirea mea. Ești mai sexy ca oricând.”, a scris actrița.

Cei doi au un mariaj de 12 ani iar aceste zvonuri nu ar trebui să ne surprindă, căci tot felul de vești privind despărțirile apar despre cuplurile de la Hollywood.