News

Jessica Biel l-a obligat pe Justin Timberlake să își ceară scuze public pentru faptul că a fost surprins cu o altă femeie

iulia.statie
December 12, 2019 12:17 PM

Justin Timberlake a fost surprins fără verighetă și ținându-se de mână cu Alisha Wainwright, o tânără actriță. Cei doi erau pe balconul unui bar din New Orleans, însă nu alăturarea lor i-a șocat pe fani, ci faptul că se țineau de mână și păreau foarte apropiați.

Pe aceeasi temaCum a motivat Justin Timberlake faptul că a fost surprins cu o altă femeie

„Ea și-a pus mâna pe genunchiul lui, iar el i-a luat-o și au început să se țină de mână.”, a declarat o persoană ce se afla la fața locului.

După apariția pozelor, Justin a ținut să facă o postare specială pe un cont de socializare, prin care el își cerea scuze public față de soția sa.

„Nu s-a întâmplat nimic între mine și colega mea. Am băut prea mult și regret comportamentul meu din seara aceea. Nu acest exemplu îmi doresc să i-l dau fiului meu. Le cer scuze soției și familiei mele pentru că i-am pus într-o situație jenantă și mă voi concentra în a fi cel mai bun soț și tată.”, au fost câteva dintre cuvintele pe care Justin a ținut să le împărtășească cu fanii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Mai mulți apropiați le-au luat apărarea, încercând să mușamalizeze totul.

„Este clar că s-a întâmplat ceva nepotrivit și orice soție ar considera acest lucru inconfortabil. El băuse mult prea mult și s-a lăsat purtat de val.”, a dezvăluit un prieten apropiat al celor doi.

Ba chiar, un reprezentat al actriței a ținut și el să lămurească incidentul. „Ei lucrează la un proiect împreună. Alături de ei era întreaga echipă de producție și alți actori.”, a spus acesta.

Jessica Biel l-a obligat pe Justin Timberlake să își ceară scuze public pentru faptul că a fost surprins cu o altă femeie

Totuși, se pare că nu a fost ideea lui Justin să posteze acel mesaj, potrivit Elle.

„Jessica l-a încurajat să posteze declarația prin care el își cere scuze public. Ea s-a simțit umilită de ce el a făcut și a vrut ca Justin să își asume responsabilitatea și să fie conștient de urmările acțiunilor lui.”, a explicat sursa.

Sursa a mai precizat că ei formează în continuare un cuplu solid, potrivit revistei People, încercând să depășească situația.

„Justin a băut prea mult, dar Jessica este sigură că nu a înșelat-o. Ea niciodată nu va permite ca familia ei să se destrame din cauza acestor motive.”, a dezvăluit sursa.