General

Jessie J a vorbit deschis despre despărțirea de Channing Tatum

iulia.statie
December 30, 2019 15:47 PM

Jessie J a vorbit pentru prima oară deschis despre despărțirea șocantă dintre ea și Channing Tatum. Cei doi s-au despărțit cu puțin înainte de Crăciun și erau împreună de anul trecut, imediat după ce Tatum s-a despărțit de soția sa, Jenna Dewan.

Pe aceeasi temaCum își revine Channing Tatum după despărțirea de Jessie J

Artista și-a împărtășit sentimentele cu fanii de pe Instagram, gândurile sale fiind în contradictoriu cu ultima ei postare, un videoclip în care apare râzând, potrivit mirror.co.

Jessie J a vorbit deschis despre despărțirea de Channing Tatum

„Nu este amuzant să experimentezi emoțiile cu întârziere.”, a scris Jessie J.

Cei doi au șocat pe toată lumea atunci când separarea lor a luat cu asalt internetul. Ei nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații amicale, apropiații sperând la o împăcare.

„Divorțul dintre Channing și Jenna Dewan nu a constituit motivul despărțirii. Relația lor pur și simplu nu mai mergea, dar câțiva prieteni încă speră că ei se vor împăca la un moment dat. Cu siguranță ei încă sunt atrași unul de celălalt și continuă să flirteze. Doar cu timpul vom putea vedea dacă va exista o împăcare însă nu există ranchiună între ei”, le spunea o sursă celor de la HollywoodLife la momentul respectiv.

Tatum își dorește să se axeze pe cariera sa, căci în ultima vreme a simțit că și-a neglijat anumite priorități. „Channing nu are nimic rău de spus despre Jessie, ei se pot împăca în viitor, însă acum dorește să obțină mai multe roluri și să se întoarcă la cariera sa pentru că simte că și-a dedicat ultimii ani relațiilor.”, a dezvăluit o a doua sursă.