Vedete

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei după doar șapte luni de relație

maria.apostol
October 25, 2021 13:12 PM

Cântăreața Jessie J, cunoscută pentru piesele ”Flashlight” și ”Who You Are”, s-a despărțit de iubitul ei, Max Pham, după doar șapte luni de relație.

Artista în vârstă de 32 de ani nu pare să nu aibă prea mult noroc în dragoste. După despărțirea de actorul Chaning Tatum, ea părea să-și fi găsit dragostea în brațele dansatorului Max Pham. Cei doi au decis recent să se despartă amiabil.

Deschisă, fericită și îndrăgostită de mine. Eu și Max suntem doar prieteni de ceva timp. Nu s-a întâmplat nimic dramatic. Este un bărbat minunat. Ne respectăm și ne iubim reciproc, dar am decis să fim doar prieteni”, a scris ea pe Instagram.

Relația lui Jessie J cu Max Pham a venit la doar câteva luni de zile de când artista anunța printr-un video postat pe rețelele sociale despărțirea de Channing Tatum.

Jessie J s-a despărțit de iubitul ei

Viața ca femeie singură pe timp de pandemie”, scria atunci artista, confirmând astfel că nu mai este implicată într-o relație.

Relația lor a fost, însă, mereu una cu urcușuri și coborâșuri. Anul trecut, de ziua lui Channing Tatum, Jessie J i-a transmis acestuia un mesaj special, fapt ce i-a făcut pe fani să creadă că cei doi formează din nou un cuplu.

La mulți ani acestui special bărbat. Ești cu adevărat unic. Sunt atât de recunoscătoare că te-ai născut și chiar și mai bucuroasă că te-am cunoscut”, i-a transmis atunci artista.