News

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit

iulia.statie
December 20, 2019 11:33 AM

Jessie J și Channing Tatum au hotărât să pună punct relației după aproximativ un an, iar o sursă a confirmat acest lucru pentru E! News. Ei nu mai formează un cuplu, dar au rămas în relații bune.

Pe aceeasi temaJessie J vorbește despre relația cu Channing Tatum în noua piesă

Channing a fost primul care, acum un an, confirma relația printr-un mesaj emoționant prin care o lăuda pe artistă. „Această femeie tocmai ce și-a dăruit inima pe scenă la Royal Albert Hall. Oricine a fost acolo a fost prezent la un lucru extraordinar.”, a scris starul.

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit

Nimeni nu credea că ei se vor despărți, mai ales pentru că Jessie J a cântat o melodie pentru Channing, într-un concert în West Hollywood.

„Where you go I know I want to follow/ Let’s make a promise on today/ Take it slow, baby steps so we don’t know when what comes next/ Let’s be still, just stay calm, so we’re not rushing what we are” (Oriunde mergi, vreau să te urmez/ Să facem o promisiune azi/ Să o luăm ușor, să nu grăbim ceea ce suntem), au fost versurile ce au emoționat publicul.

În aceeași lună, Channing demonstra că este iubitul ideal, făcându-i mai multe poze lui Jessie în timpul festivalului Rock in Rio, ținut în Rio de Janeiro, Brazilia.

Mai mult, în octombrie Jessie le spunea fanilor pe Instagram cât de mult îi lipsește Channing.

Nimeni nu se aștepta ca ei să se despartă, dar se pare că decizia lor a fost luată „cu o lună în urmă”, după cum le-a spus o sursă celor de la Us Weekly.

Separarea vine imediat după finalizarea divorțului lui Channing cu Jenna Dewan. Tatum are împreună cu aceasta o fetiță, Everly. Fosta lui soție, Jenna, s-a mutat cu iubitul ei, Steve Kazee și așteaptă împreună un copil.