News

Jessie J vorbește despre relația cu Channing Tatum în noua piesă

iulia.statie
September 24, 2019 17:45 PM

Jessie J ș-a petrecut weekendul dedicându-i noua ei piesă iubitului său, Channing Tatum. Într-un videoclip obținut de cei de la E! News, artista le face fanilor cunoscută noua piesă ce este despre iubitul ei.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Jessie J poartă doar pantaloni cu talie înaltă

Jessie J vorbește despre relația cu Channing Tatum în noua piesă

„Oriunde te duci vreau să te urmez/ Haide să facem astăzi o promisiune/ Haide să o luăm încet, cu pași mici ca să nu știm ce va urma.”, a cântat artista pentru mulțime. „Haide să rămânem calmi, să nu grăbim ceea ce suntem. Haide să ne distrăm, nu este o cursă, nu e nevoie să alergăm/ Dacă este pentru totdeauna, haide să fim doar îndrăgostiți.”, continuă cântecul.

În videoclip, Jessie cânta versurile aflate pe telefon și are un zâmbet mare așternut pe față, semn că este foarte îndrăgostită și fericită.

Cântecul este un semn rar apărut al relației lor, căci cuplul își păstrează relația privată, departe de camere. Deși relația pare să fie tot mai puternică, cântecul și rarele declarații ale celor doi arătând acest lucru, cuplul dorește să țină totul în umbră pentru a se bucura cât mai mult unul de celălalt.

Motivul pentru care am păstrat relația secretă așa multă vreme este faptul că ne dorim să ne bucurăm unul de celălalt fără a fi catalogați ca ceva ce încă nu există. Nu te duci la două întâlniri și te îndrăgostești. Poate se întâmplă, dar eu nu sunt așa. Nu mă reprezintă. Eu am nevoie de timp.”, dezvăluia artista.

De ziua artistei, Channing nu s-a putut abține din a exprima cât de mult înseamnă Jessie pentru el. „Ai venit pe lume în această zi și ne-ai binecuvântat ochii, urechile, inimile și viețile. Îți mulțumesc pentru că ești pur și simplu tu. Ești foarte specială.”, dezvăluia artistul pe un site de socializare.

Cei doi sunt împreună din anul 2018, însă au făcut relația publică abia anul acesta când au fost fotografiați ținându-se de mână în Londra.

Sursă: E! News