News

Jill Biden, șoția președintelui Joe Biden, a suferit o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

iulia.statie
April 15, 2021 10:51 AM

Jill Biden, soția președintelui Joe Biden, în vârstă de 69 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală de curând. Se pare că aceasta a trecut printr-o procedură medicală comună, se simte bine și se va întoarce la programul ei normal, după cum au spus oficialii de la Casa Albă.

Pe aceeasi temaAshley Biden a confirmat că Melania Trump nu a luat legătura cu Jill Biden

Jill Biden a suferit o intervenție chirurgicală

O purtătoare de cuvânt pe nume Elizabeth Alexander a anunțat că procedura a fost bine tolerată, dar mai multe detalii cu privire la intervenție nu se cunosc. Joe Biden și-a însoțit soția la un centru ambulator de lângă campusul Universității George Washington. Apoi, după două ore, cei doi au fost văzuți ieșind împreună de acolo.

Jill Biden deține un doctorat în științele educației și predă la Delaware Technical & Community College, Northern Virginia Community College. Aceasta a decis să își păstreze locul de muncă, chiar dacă este neobișnuit ca Primele Doamne să mai aibă un alt job cât soții lor stau la Casa Albă.

Jill Biden este prima soție a unui președinte din istorie ce va continua să fie angajată în timp ce locuiește la Casa Albă. Chiar Joe Biden a explicat că aceasta adoră să predea, așa că nu poate să renunțe la locul ei de muncă. „Ea predă pentru studenți străini sau oameni ce nu au absolvit liceul, dar își refac viața. Este o inspirație. Jill muncește mult, dar are multă energie.”, a dezvăluit președintele.

Cum s-au cunoscut Joe și Jill Biden

Joe și Jill Biden s-au cunoscut pe când Prima Doamnă era studentă la Universitatea din Delaware. Președintele, pe atunci în vârstă de 30 de ani, se străduia să își crească singur băieții după ce își pierduse soția și fiica într-un accident teribil. Întâlnirea dintre cei doi a fost pusă la punct de fratele lui Jill, iar cei doi s-au înțeles bine imediat, aceasta integrându-se repede în familia lui Joe Biden.

Deși îi iubea familia, Jill Biden a fost cerută în căsătorie de cinci ori până să accepte. Recent divorțată de fostul soț, Bill Stevenson, aceasta era reticentă în privința mariajului, căci își dorea propria carieră și era atentă și la nevoile copiilor. „Nu îi puteam face pe copiii lui Joe să piardă altă mama. Așa că trebuia să fiu 100% sigură.”, a povestit ea.