Fashion

Jill Biden, ținută ce a născut controverse. Ce a purtat Prima Doamnă

iulia.statie
April 6, 2021 17:20 PM

Jill Biden a fost extrem de ocupată în ultima vreme. Aceasta și-a dezvăluit latura caldă și plină de umor și a decis să facă o glumă de 1 aprilie, iar apoi a fost văzută într-o ținută ce a născut controverse, deși i-a stat foarte bine și a demonstrat că poate să poarte orice piesă.

Pe aceeasi temaCe a purtat Jill Biden la prima apariție după ce soțul ei a fost ales președintele Statelor Unite

Ce ținută a purtat Jill Biden

Soția președintelui Joe Biden este recunoscută pentru farsele pe care le face atunci când se află în avion, lucru pe care admiratorii săi îl pot afla în cartea pe care aceasta a scris-o, în care face referire la o glumă făcută pe când soțul ei avea funcția de vicepreședinte. Iată că Jill Biden nu a uitat de micile plăceri ale vieții!

În urmă cu doar câteva zile, de 1 aprilie, Jill Biden s-a deghizat, și-a pus uniforma purtată de personalul avionului și o perucă, scrie publicația InStyle. După ce a servit pe toată lumea cu desert, aceasta s-a întors în cabina personalului și și-a dezvăluit adevărata identitate, spre deliciul tuturor, semn că soția președintelui este la fel ca toată lumea și mai gustă câte o glumă din când în când.

Apoi, aceasta a fost fotografiată coborând din avion la baza Andrews Air Force din Maryland. Jill Biden a fost surprinsă purtând o ținută neașteptată, formată din o fustă scurtă cu detalii din piele, un sacou negru descheiat, botine cu toc și dresuri din dantelă, cu un model inedit, ce completau perfect look-ul.

De la ce piesă purtată de Jill Biden au pornit controversele

Și de această dată, soția președintelui Joe Biden a venit cu o combinație surprinzătoare, dar nu toată lumea a fost de acord cu aceasta. Deși mulți i-au lăudat alegerea, din partea opoziției reacția a fost diferită, multe persoane spunând că ținuta nu este potrivită pentru rolul pe care îl are acum Jill Biden.

Cu toate acestea, mulți oameni au sărit în apărarea soției președintelui. „Dacă picioarele mele ar arăta atât de bine ca și ale lui Jill Biden în acele botine și dresuri, aș purta aceeași ținută. #FLOTUS”, a scris o admiratoare. „Flotus arată grozav în această ținută! Wow!”, a scris o altă persoană. „Dresurile cu modele sunt la modă în primăvară anului 2021, iar FLOTUS a noastră iubitoare, inteligentă și plină de compasiune arată frumos și este la modă.”, a adăugat o altă persoană, potrivit Independent.