Fashion

Jill Biden, ținută ce semnifică un nou început

iulia.statie
January 20, 2021 17:10 PM

După o perioadă plină de turbulențe, iată că Joe Biden va fi investit în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, iar soția sa, Jill Biden, îi va fi alături în următorii patru ani.

Pe aceeasi temaCe a purtat Jill Biden la prima apariție după ce soțul ei a fost ales președintele Statelor Unite

Ce a ales să poarte Jill Biden

Totuși, nu vor fi respectate anumite tradiții cum ar fi faptul că Melania Trump ar fi trebuit să o ajute pe Jill Biden să se acomodeze la Casa Albă, după cum a dezvăluit chiar fiica viitorului președinte, Ashley Biden. Nici fotografia oficială în care ar fi trebuit să apară Donald Trump, Melania Trump, Joe Biden și Jill Biden nu va fi făcută, dată fiind absența fostului președinte american. „Nu, nu cred că respectă protocolul tradițional, din păcate, dar cred că toți suntem OK cu acest lucru.”, a zis aceasta.

Revenind la ținuta purtată de Jill Biden, aceasta a vrut să pună accentul pe un nou început, afișând un palton albastru și o mască asortată, piesele fiind semnate de designerul Alexandra O’Neil, ce lucrează la brand-ul de lux numit Makarian.

La fel ca și alte Prime Doamne, Jill se folosește de puterea pe care o au hainele expuse de a transmite anumite mesaje. Michelle Obama este recunoscută pentru faptul că apela la acest mic ajutor din partea ținutelor, dar există și alte femei puternice din alte colțuri ale lumii ce nu se dezic de la regulă, cum ar fi Regina Elisabeta.

Jill Biden, adepta mesajelor transmise prin ținute

Nu ne surprinde că soția lui Joe Biden a optat pentru un look puternic. Încă de la începutul campaniei, ea a avut câteva alegeri vestimentare strategice, într-un anumit moment afișând o pereche de cizme semnate Stuard Weitzman, ce transmiteau un mesaj sugestiv: „Vote”.

Ieri, aceasta a afișat un alt outfit interesant, alegând nuanțe de mov, ce servesc ca simbol al unității. Se pare că Jill își va folosi garderoba pentru a pune în evidență ce își dorește să transmită, dar va schimba și câteva lucruri. Spre exemplu, aceasta a declarat că nu ar vrea să renunțe la locul ei de muncă și că își dorește să predea în continuare, lucru ce nu s-a mai întâmplat înainte.