News

Jim Carrey și Ginger Gonzaga s-au despărțit după aproape un an de relație

iulia.statie
October 21, 2019 16:49 PM

Jum Carrey și iubita sa, Ginger Gonzaga s-au despărțit. O sursă le-a spus celor de la E! News s-au despărțit totuși de ceva vreme.

Pe aceeasi temaAu făcut anunțul oficial! Lady Gaga și logodnicul ei, Christian Carino, s-au despărțit

Jim Carrey și Ginger Gonzaga s-au despărțit după aproape un an de relație

Comediantul și actrița au început relația în ianuarie, după ce au jucat împreună în emisiunea Kidding. Câteva săptămâni mai târziu, Jim și Ginger și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu, la Premiile Globurile de Aur, unde show-ul lor fusese nominalizat pentru premiul Cel mai bun serial de televiziune.

În timp ce discuta cu Giuliana Rancic, acesta a confirmat că viața sa este „din ce în ce mai bună”. Gonzales și-a arătat suportul față de el, postând o poză adorabilă ce îi înfățișa pe cei doi.

Kidding nu este singurul proiect la care ei au lucrat împreună. Carrey a fost producătorul executiv pentru I’m Dying Up Here, în care aceasta a jucat.

Actorul are o istorie privind relațiile pe care le-a avut cu anumite co-staruri, alături de care a jucat. Acesta a fost împreună cu Lauren Holly după ce au jucat împreună Dumb and Dumber. Ei s-au căsătorit în 1996 și au divorțat 10 luni mai târziu.

El a mai fost împreună cu Renée Zellweger, Jenny McCarthy și Cathriona White. A mai fost căsătorit cu Melissa Womer, cu care are împreună o fată de 31 de ani pe nume Jane Carrey.

Sursă: E! News