Fashion

JoAni Johnson, modelul de 67 de ani, apare în campania Fenty LVMH a Rihannei

andreea voicu
June 11, 2019 17:01 PM

Stilul nu are vârstă, iar de acest lucru ne-a convins JoAni Johnson, unul dintre cele mai în vârstă modele din lume.

Pe aceeasi temaRihanna, în primul cover digital pentru revista Times Style Magazine. Artista lansează o colecție cu LVMH

Deși are 67 de ani, JoAni îşi poartă vârsta cu mândrie. Nu oriunde, ci chiar pe marile podiumuri de modă ale lumii. Potrivit acesteia, acceptarea transformărilor propriului corp sunt dovada frumuseţii autentice.

JoAni Johnson, modelul de 67 de ani, apare în campania Fenty LVMH a Rihannei

La anii săi, JoAni Johnson se află la început de drum în cariera sa de model Deși și-a făcut debutul la 65 de ani, femeia de culoare este destul de solicitată. Așa se face că JoAni Johnson a fost contactată pentru a apărea în campania Fenty Maison LVMH, noua marcă de lux a Rihannei. Solista a devenit prima femeie de culoare care conduce o casă de modă de lux.

Anul trecut, JoAni Johnson a urcat pe podium în cadrul show-ului ‘AI de la Ozwald Boateng’ din Harlem. De asemenea, ea a mai colaborat cu branduri precum Calvin Klein și Fiorucci. 

Ea va călători la New Yorker pentru noua campanie a Rihannei. Într-un interviu pentru o publicație străină, femeia a făcut unele dezvăluiri despre cât de greu i-a fost să ajungă atât de sus, dar și cum a ajuns să lucreze pentru Rihanna. 

‘Fiind de culoare și că nu am o anumită înălțime, nu mi-au dat șansa să intru în industrie. Acum este șansa mea. Echipa de creație a solistei a ajuns la agenții mei pentru a vedea dacă sunt disponibilă să filmez pentru campanie. La scurt timp, eram într-un avion spre Los Angeles, pentru shooting’, a povestit JoAni Johnson.

Pentru această campanie, Rihanna s-a inspirat din mișcarea ‘Black Is Beautiful’ din anii ’60. 

‘Lucrez ca model de doi ani, ceea ce este uimitor. De asemenea, consider că nu am vârstă. Ori de câte ori aud termenul ‘mai în vârstă’ sau orice altceva, încerc să nu las să mă afecteze și să îmi strice bucuria. Mereu mi-am dorit să fiu model când eram mai tânără. Au fost momente dificile și restrictițiile erau multe’, a mai adăugat aceasta.

‘A fost prima dată când m-am întâlnit cu Rihanna. Pot spune că este un șef în adevăratul sens al cuvântului. Ea înțelege profund viziunea colecției și a avut o abordare reală pentru a o aduce la realitate. Rihanna este un profesionist desăvârșit și este o plăcere să lucrez cu ea’, a spus JoAni Johnson despre Rihanna. 

Sursa: papermag.com

 

View this post on Instagram

 

FENTY.com

A post shared by FEИTY (@fenty) on