News

John Legend a povestit că a înșelat în ultimele relații

iulia.statie
July 15, 2020 10:35 AM

În timp ce John Legend și Chrissy Teigen sunt un cuplu extrem de solid și un etalon al tuturor privind dragostea, cântărețul a explicat că nu întotdeauna a fost cea mai bună variantă a sa.

Pe aceeasi temaElton John a oferit detalii despre relația Madonnei cu Lady Gaga

John Legend și-a înșelat fostele iubite

Într-o apariție la ‚Armchair Expert with Dax Shepard’, Legend și prezentatorul au discutat despre faptul că și-au înșelat fostele partenere, iar niciunul nu este mândru de acest lucru.

Shepard a povestit că avea acest comportament încă din gimnaziu și nu suporta să nu primească atenție de la fete, chiar dacă avea o relație. Legend a spus și el că situația era similară, dar că nu s-a întâmplat totul când era tânăr. El i-a explicat prezentatorului că a primit această atenție când cunoștea succesul pentru prima oară, iar imediat cum a gustat din faimă, își dorea mai mult.

„Treci printr-o mulțime de lucruri în adolescență. Eu am fost copilul ‚cu doi ani mai tânăr’ la liceu și la facultate, așa că nu am primit atenție din partea fetelor când eram mai tânăr. Când am început să o primesc, am adorat acest lucru.”, a spus artistul.

John Legend, rușinat de comportamentul din trecut

Legend a povestit că el simțea că nu înșela practic, pentru că statusul relației sale era incert, iar pentru că nu exista ceva oficial, putea să facă orice dorește: „Am scăpat de faptul că înșelam prin a îmi ține relația nedefinită. Dar am înșelat cu adevărat. Cu siguranță am fost egoist și m-am bucurat de această atenție pe care o primeam. Se întâmpla înainte să fiu celebru, dar deja eram pe drumul acela.”

Acum, Legend este căsătorit cu Chrissy Teigen și și-a asigurat fanii că a terminat cu înșelatul, fiind mult mai fericit acum că este căsătorit și fidel.

„Îți dai seama că ești mai fericit fiind sincer. Ești mai fericit pentru că ești credincios și îndrăgostit de o persoană. La un moment dat, am decis ca persoana aceea să fie Chrissy. Am decis că nu o să mă mai încurc cu altcineva. Este mult mai ușor. Viața este mai ușoară.”, a povestit cântărețul.