Vedete

John Travolta și Demi Moore, cel mai nou cuplu de la Hollywood. Cei doi au luat o cină romantică, la lumina lumânărilor

maria.apostol
September 18, 2021 09:47 AM

Doi dintre cei mai mari actori de la Hollywood, John Travolta și Demi Moore, formează un cuplu! Cel care a reușit să-i convingă să iasă împreună a fost chiar Bruce Willis, fostul soț al actriței. 

În iulie 2020, Kelly Preston, soţia starului John Travolta, a murit de cancer la 57 de ani. Travolta are 67 de ani şi a fost căsătorit cu Preston din 1991.

Acum, însă, acesta pare să-și fi refăcut viața, iar noua parteneră a lui ar fi nimeni alta decât Demi Moore, actrița care a fost căsătorită de-a lungul timpului cu Bruce Willis și a lui Ashton Kutcher.

Potrivit Bild, cei doi actori ar fi fost văzuți împreună de câteva ori, în Florida, acolo unde au ieșit să ia masa împreună.

Cei doi au luat masa împreună, la lumina lumânărilor. Părea foarte romantic. Râdeau mult și se țineau de mână. Nu părea o întâlnire obișnuită între prieteni”, a declarat un chelner, potrivit sursei citate. Mai mult de atât, se pare că relația dintre cei doi ar fi început la sugestia lui Bruce Willis, fostul soț al lui Demi Moore, care este foarte bun prieten cu John Travolta. Se pare că acesta i-ar fi sugerat să iasă cu Demi Moore după ce soția lui s-a stins din viață.

sursa foto: Okmagazine.