News

Johnny Depp a pierdut un proces cu un tabloid

iulia.statie
July 1, 2020 10:34 AM

Johnny Depp a refuzat să prezinte câteva SMS-uri în instanță, ce ar fi putut dovedi că acesta încearcă să facă rost de droguri, iar un judecător a stabilit că actorul a încălcat un ordin de instanță luând această decizie.

Pe aceeasi temaJohnny Depp a fost înşelat de fosta soţie, Amber Heard!

Johnny Depp a pierdut un proces important

În urmă cu doi ani, tabloidul The Sun scria despre actor că o bate pe fosta soție, Amber Heard, lucru pe care Johnny îl neagă încă de la primele acuzații. Această decizie a judecătorului Justice Nicol vine cu puțin înainte de procesul intentat de actor contra News Group Newspapers, din care face parte și publicația The Sun.

Avocații NGN i-au solicitat judecătorului să respingă o contestație a actorului, pentru că a refuzat să pună la dispoziție acele SMS-uri, ei numindu-le ‚mesajele cu droguri din Australia’.

Se pare că mesajele ar fi fost între Depp și asistentul lui, Nathan Holmes, în 2015, iar după aceste evenimente, între Amber și actor s-ar fi întâmplat ceva, vedeta povestind că a trăit ‚trei zile de abuz psihic’. Mai mult, avocatul Adam Wolanski, din partea News Group Newspapers, explică faptul că Johnny ar fi numit acele pastile ‚fericire’ și ‚chestii albe’.

Publicația The Guardian notează că acest proces va continua.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat la începutul anului 2017, iar această separare a fost extrem de scandaloasă și mediatizată. Actrița și-a acuzat soțul de nenumărate ori de violență psihică și fizică, însă, actorul a negat de fiecare dată acuzațiile.

Acesta a declarat că niciodată nu și-a atins soția nici măcar cu un deget, iar aceasta continuă să îl acuze pentru a câștiga notorietate. Recent, Amber și-a pierdut avocații în procesul contra lui Johnny.

„O credem pe Amber și credem în Amber. Am fost mândri pentru faptul că am putut să îi fim sfătuitori. În circumstanțele ciudate și neașteptate ale lumii de astăzi, pe măsură ce călătoriile și logistica au devenit mai costisitoare din cauza pandemiei, înțelegem decizia de a muta cazul la un avocat local din Virginia. ”, a declarat un reprezentant pentru Kaplan Hecker & Fink LL.