Vedete

Johnny Depp, acuzat de agresiune sexuală! Fosta soție a izbucnit în lacrimi la tribunal

maria.apostol
May 6, 2022 13:18 PM

Amber Heard a depus din nou mărturie în procesul de defăimare intentat împotriva ei de fostul soţ Johnny Depp. Vedeta a izbucnit în lacrimi în fața celor prezenți în sala de judecată.

Actriţa Amber Heard, cunoscută din „Aquaman”, a izbucnit în lacrimi în timp ce depunea mărturie. Ea a spus că fostul ei soţ Johnny Depp a agresat-o sexual cu o sticlă de lichior şi i-a ameninţat viaţa la scurt timp după ce s-au căsătorit, scrie Reuters.

Depunând mărturie într-un proces pentru defăimare urmărit în întreaga lume, ea a spus că l-a vizitat pe Depp în Australia la aproximativ o lună după nunta lor de la începutul anului 2015. Atunci când filma cel de-al cincilea film „Piraţii din Caraibe”. În prima lor seară împreună, a spus Heard, cina s-a transformat în ceartă.

Depp, despre care a spus că era băut, a lovit-o de frigider şi a apucat-o de gât! Heard a spus că s-a eliberat şi s-a retras la etaj.

Johnny Depp neagă acuzațiile și cere daune

Întorcându-se mai târziu în cămaşa de noapte, l-a găsit pe Depp încă treaz. Ea l-a rugat să mănânce, dar el a fost agresiv şi a aruncat cu sticle care se spărgeau în jurul ei. Depp i-a smuls cămaşa de noapte, a spus ea. A aruncat-o pe o masă de ping-pong înainte de a-i introduce o sticlă în vagin. La tribunal, actriţa a plâns cu suspine în timp ce descria episodul. Se gândea ca sticla să nu fie una din cele sparte.

În timpul agresiunii, Depp repeta: „Te voi ucide”, a spus ea juraţilor. „Am fost speriată. Tocmai mă căsătorisem cu el”, a declarat Heard.

Câteva luni mai târziu, înapoi în Los Angeles, Heard a spus că Depp i-a spart nasul şi i-a smuls bucăţi de păr într-o altă confruntare violentă. Depp, în vârstă de 58 de ani, a depus mărturie în proces. El a precizat că nu a lovit-o niciodată pe Heard şi că ea este abuzatorul. El solicită daune de 50 de milioane de dolari! Sumă pe care a pierdut-o pentru că nu a mai avut contracte din cauza editorialului publicat de Heard în Washington Post în care îl acuză de agresiuni.