News

Johnny Depp, forțat să renunțe la rolul său din ‚Fantastic Beasts’ după ce a pierdut procesul cu tabloidul britanic

iulia.statie
November 7, 2020 12:25 PM

Johnny Depp și-a dat demisia din rolul pe care îl avea în ‚Fantastic Beasts’, la doar câteva zile după ce a pierdut procesul cu un tabloid, intentat după ce publicația The Sun ar fi publicat în 2018 un articol în care actorul era descris ca fiind un soț abuziv.

Pe aceeasi temaAmber Heard își pierde avocații în cazul împotriva lui Johnny Depp

Johnny Depp, forțat să se retragă după ce a pierdut procesul cu tabloidul britanic

Într-o scrisoare adresată fanilor, Depp a dezvăluit că i s-a cerut să demisioneze din rolul său unde îl joacă pe personajul Gellert Grindelwald și a fost de acord cu această cerere. Actorul a dezvăluit că hotărârea justiției britanice i se pare ‚suprarealistă’ și va face recurs după ce a pierdut procesul.

„În lumina evenimentelor recente, aș dori să fac o scurtă declarație. În primul rând, aș dori să le mulțumesc tuturor care m-au ajutat cu sprijinul și loialitatea lor. Am fost uimit și mișcat de numeroasele mesaje de dragoste și îngrijorare, în special în ultimele zile.”, a spus Johnny Depp.

„În al doilea rând, aș vrea să va anunț că Warner Bros mi-a cerut să demisionez din rolul meu de Grindewald din Fantastic Beasts și am respectat acest lucru, fiind de acord cu această cerere. În cele din urmă, doresc să spun că hotărârea suprarealistă a instanței din Regatul Unit nu va schimba lupta mea de a spune adevărul și confirm că intenționez să fac recurs.”, a continuat actorul.

„Hotărârea mea rămâne puternică și intenționez să dovedesc că acuzațiile aduse împotriva mea sunt false. Viața și cariera mea nu vor fi definite în acest moment. Vă mulțumesc că ați citit. Cu stimă, Johnny Depp.”, a zis actorul.

Ce se va întâmpla cu rolul său din ‘Fantastic Beasts’

Studio-ul de film Warner Bros a confirmat plecarea lui Depp și a declarat că rolul său va fi redistribuit. „Îi mulțumim lui Johnny pentru munca depusă până acum în filme.”, aflăm dintr-un comunicat de presă. Actorul a jucat rolul lui Grindewald în filmele ‚Fantastic Beasts’, începând să lucreze la prima peliculă în 2016 și reluându-și rolul în 2018. Filmele apar după cele 8 ‚Harry Potter’, iar, potrivit Warner Bros, se lucrează în prezent la a treia peliculă, ce va fi lansată în vara anului 2022.

Depp, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată tabloidul The Sun, dar și pe editorul publicației după ce în 2018 un articol publicat susținea că el este un soț abuziv și a agresat-o pe fosta soție, Amber Heard. La începutul acestei săptămâni, judecătorul a decis că publicația a dovedit că articolul este ‚substanțial adevărat’.