Vedete

Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel! Care este starea de sănătate a starului de la Hollywood

Camelia
July 24, 2023 15:53 PM

Marele actor de la Hollywood, Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit inconștient în camera sa de hotel din Budapesta. Artistul a fost nevoit să anuleze show-ul pe care urma să îl susţină alături de trupa sa, Hollywood Vampires.

Se pare că, starul de la Hollywood a fost găsit inconștient în camera sa de hotel. Mai mult decât atât, a fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l trezi pe marele artist.

Johnny Depp, găsit inconștient în camera de hotel!

„Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită pentru petrecere. Nimeni nu s-a gândit că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei făcuseră montarea sunetului care fusese programată pentru după-amiază”, a dezvăluit o sursă apropiată de actor.

Arena era plină de fani, care abia aşteptau să vadă spectacolul. Unii dintre ei au călătorit sute de kilometri pentru a-i vedea pe celebri artişti.

„Toate biletele (generale și VIP, inclusiv meet & greet) vor fi rambursate integral. Îi iubim și apreciem pe toți fanii care au călătorit de aproape și de departe pentru a ne vedea ridicându-ne și ne pare sincer rău. Scuze sincere, Hollywood Vampires”, a fost declarația trupei, distribuită la InstaStory, pe pagina personală de Instagram a lui Johnny Depp.