News

Actorul Johnny Galecki și iubita lui, Alaina Meyer, vor avea un copil! Ce va fi, fetiță sau băiețel?

adelina.duinea
May 28, 2019 12:57 PM

Weekendul trecut, actorul Johnny Galecki și iubita lui, Alaina Meyer, și-au invitat prietenii la o petrecere organizată cu ocazia dezvăluirii sexului copilului lor. Potrivit imaginilor publicate online, fericitul cuplu va avea un fiu.

Pe aceeasi temaActrița Claire Holt a născut! Prima imagine cu bebelușul

Actorul Johnny Galecki și iubita lui, Alaina Meyer, vor avea un copil! Ce va fi, fetiță sau băiețel?

„O zi pe care n-o voi uita niciodată!”, a scris actorul din celebra serie „The Big Bang Theory” alături de imaginea publicată. „Toți cei care ați votat pentru băiețel ați avut dreptate!”, a scris Alaina pe Instagram.

La începutul acestei luni, Johnny a făcut anunțul oficial. „Sunt extrem de fericiți să anunțăm că, la sfârșitul acestui an, vom deveni părinți”, a scris atunci actorul în vârstă de 44 de ani.

Citește și: Averea Reginei Elisabeta a-II-a: cât va moșteni primul copil al lui Meghan Markle și Prințul Harry

„Vă rugăm doar să ne respectați intimitatea în această frumoasă perioadă din viața noastră! Iubirea există cu adevărat pentru noi toți. Sperăm că voi simțiți iubirea noastră cum și noi o simțim pe a voastră!”

Anunțul sarcinii a venit la scurt timp de la celebrarea ultimei zile de filmări pentru serialul „Big Bang Theory”. Așa cum le place personajelor să spună: „Când un capitol se încheie, un altul începe!” Felicitări cuplului!