Fashion

Jojo a vorbit la petrecerea VIVA despre obiectele vestimentare cu valoare sentimentală pentru ea

nicoleta.ispasescu
May 25, 2018 15:44 PM

Cătălina Gramă aka Jojo, a întors capetele tuturor invitaților de la petrecerea VIVA, datorită rochiei atipice pe care a ales să o poarte.

Pe aceeasi temaTop 10 cele mai frumoase rochii de la petrecerea Viva!

Nu s-a bucurat dintotdeauna de aprecierile stiliștilor și a persoanelor avizate. Artista recunoaște că abia pe la 19 ani a început să își descopere latura feminină și să își consolideze un stil propriu, care să o avantajeze: „Nu mai țin minte exact. La 19 ani îmi descoperisem deja latura feminină pentru că undeva până la 17 ani eram destul de băiețoasă, așa că experimentam tot felul de look-uri bizare, mai ales că eram în perioada în care eu cântam. Și ceva cu foarte mult roz, pentru că lansasem single-ul meu „Roz”.

Cu un aer dezinvolt, Jojo ne-a vorbit despre momentele în care a fost victima unor incidente vestimentare, dar că este absolut firesc să se întâmple și lucruri de genul: „Cred că de nenumărate ori. Foarte lejer (am trecut peste). Asta se întâmplă pe scenă de multe ori, dar Slavă Domnului nu s-a văzut prea mult, însă de foarte multe ori se întâmplă tot felul de accidente, mai ales în perioada în care cântam, se întâmplau, nu știu, se sfâșia ceva, se rupea ceva, cădeau niște pietre, tot felul de lucruri. Ideea este că în meseria asta înveți foarte mult să mergi mai departe, să te comporți foarte lejer, natural. Cred că despre asta este vorba, că nu cred că oamenii din public nu au pățit vreun astfel de accident vreodată”.

„Să știi că obiectele vestimentare care au o valoare sentimentală foarte mare pentru mine sunt ale copiilor”

Jojo ne-a mărturisit că cele mai de suflet obiecte vestimentare sunt cele ale copiilor, de care se desparte cu greu sau deloc, chiar dacă loc în dressing nu mai e de mult: „Să știi că obiectele vestimentare care au o valoare sentimentală foarte mare pentru mine sunt ale copiilor. Am păstrat din garderoba lor foarte multe lucruri, însă am de la mama mea câteva chestii. Am rochia ei cămașă pe care o purta când era foarte tânără și încă o rochie dinasta pentru plajă, în foarte multe culori, și bijuteriile mele de familie”.