News

Jojo are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta

andreea voicu
March 12, 2019 12:49 PM

Jojo are probleme de sănătate! Vedetei i s-a făcut rău la ‘Asia Express’ din cauza căldurii insuportabile şi nu a mai putut continua proba. Jocul pentru amuletă i-a venit de hac lui Jojo, care a abandonat cursa. Aceasta a avut nevoie de câteva minute de repaus pentru a-şi reveni.

Jojo are probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu vedeta

”Mi s-a făcut rău…lasă-mă acum, lasă-mă un pic. Nu am aer, pur și simplu, nu înțelege nimeni? Am văzut negru în fața ochilor. Am simțit că nu mă mai țin picioarele și am crezut că o să cad.

Am încercat să-mi țin firea și să fiu cât pot eu de puternică, însă anumite limite fizice nu pot fi întrecute în competiția asta. Mi se face rău de la soare, Paul. Mă simțisem și rău, leșinasem pe jumătate… am zis că o să mor la autostopul ăsta”, a spus Jojo, la „Asia Express”, show difuzat la Antena 1.

Cinci echipe au mai rămas în cursa pentru marele premiu. Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete au pornit hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor.