News

Jorge, criticat pentru că își lasă băiețelul să se îmbrace în rochițe și să se joace cu păpuși

iulia.statie
December 3, 2020 13:08 PM

Jorge a fost dur criticat de fani după ce a publicat o fotografie cu băiețelul său îmbrăcat în rochiță, mai mulți oameni considerând că micuțul, pe care prezentatorul TV îl are împreună cu actuala soție, Ramona, nu ar trebui să aleagă piese destinate fetițelor, fapt ce demonstreză că barierele privind stereotipurile de gen nu au fost încă ridicate.

Pe aceeasi temaJorge

Jorge, criticat pentru modul în care își îmbracă băiețelul

Mai mulți fani i-au atras atenția lui Jorge, spunându-i că nu ar mai trebui să își lase băiețelul să se îmbrace în rochii și să se joace cu păpușile. Totuși, prezentatorul TV a avut o intervenție în emisiunea ‚La Măruță’, difuzată la PRO TV, unde a discutat despre aceste aspecte.

„Băiețelul nostru are aproape 4 ani și de câteva luni am văzut că el e foarte interesat în a se juca mai mult cu păpuși, vrea doar păpuși, rochițe, nu vrea mașinuțe, poartă bentițe. Inițial, și mie mi s-a părut puțin ciudat și am zis că băiatul meu trebuie să fie băiat. David mi-a demonstrat de la o zi la alta că eu gândesc greșit, că mentalitatea mea trebuie să se adapteze vremurilor noastre.”, a spus acesta, citat de Elle.

„Intervenția nu are legătură cu sexualitatea băiatului meu și chiar dacă ar fi avut, la fel de bine aș fi intervenit și l-aș fi susținut în toate privințele. Ieri am realizat un lucru foarte important pentru mine ca părinte, faptul că pe mine David m-a convins să îl iubesc pe el cum vrea el să fie iubit și nu să îl iubesc așa cum vreau eu să fie el.”, a adăugat acesta.

Ce spune Jorge despre micuțul său

De asemenea, Jorge a povestit că băiețelul său i-a spus în urmă cu 6 luni că se consideră fetiță, însă, la început a luat totul ca pe o glumă, iar după a înțeles că trebuie să își susțină micuțul în a se exprima liber: „Îl încurajez să fie liber, să fie cât mai detașat, să simtă încurajările mele, să simtă că vrea să fie ce vrea în viața asta.”

Prezentatorul TV susține că își lasă copiii să se exprime liber, îi încurajază și îi iubește orice ar face, fără a le impune anumite lucruri: „Sunt mult mai multe mesaje în care ne spun că suntem săriți de pe fix și că nu înțelegem că trebuie să-i punem copilului că el e băiat, nu fetiță. Ni s-a sugerat și un psiholog, dar noi mergem pe drumul nostru în a ne susține copiii să experimenteze, să exploreze. L-am dat și eu cu ojă pe David de foarte multe ori, i-am cumpărat bentițe cu codițe. Asta e realitatea. Îmi iubesc copiii așa cum sunt, nu așa cum vor alții să fie.”

De asemenea, el a povestit și că în copilărie, purta tocurile mamei sale: „Eu purtam tocurile mamei mele. Mă duceam în dormitor și-mi puneam tocurile. Toți bărbații fac asta. Degeaba se bat cu pumnul în piept, că sunt mari macho și mari bărbați.”