Fashion

Juicy Couture: yay or nay?

iulia.statie
November 8, 2020 17:20 PM

Când ne gândim la trening-ul Juicy Couture, imediat avem clipe pline de nostalgie, căci, în trecut, toată lumea își dorea să poarte acest deux-piece cu mici cristale lipite pe pantaloni. La vremea aceea, era ca și cu dețineai un Hermes Birkin, doar că mai puțin costisitor.

Pe aceeasi temaBella Hadid aduce din nou moda blugilor evazati din anii 2000

Juicy Couture revine

Pozele făcute de paparazzi de atunci erau pline cu vedete de top, cum ar fi Paris Hilton, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, ce purtau acest trening, așa că exista ceva fermecător și autentic în acest trend. Spre exemplu, vedetele purtau piesele nu pentru că încercau să facă neapărat reclamă sau erau plătite, ci pentru faptul că se simțeau bine.

În timp ce ne amintim de acest trend, este posibil să îl aducem înapoi, căci în această săptămână, pentru a sărbători aniversarea de 25 de ani, Juicy Couture își relansează site-ul, dar și vine cu o serie de noi colaborări incitate. În prezent, brand-ul ține de Authentic Brands Group, ce deține și Forever 21, dar și Herve Leger.

Juicy vine cu o colaborare împreună cu NYC Alliance pentru a lansa o colecție de trening-uri, tricouri și salopete ce vor fi disponibile pe site-ul oficial. De asemenea, într-o colaborare cu Apparis, va fi lansat primul trening de blană artificială, la timp pentru sărbători.

Cu siguranță această întoarcere vine la momentul potrivit, căci în perioada pandemiei, toți ne-am gândit mult la stilul vestimentar, mergând spre abordări mult mai casual, unde piesele confortabile au înlocuit creațiile chic.

Bineînțeles, am văzut la vedete faptul că dragostea pentru Juicy nu s-a stins niciodată. Spre exemplu, Kim Kardashian și-a lansat chiar propria colecție Skims de trening-uri din velur, iar Paris Hilton nu a ezitat niciodată să vină cu o vorbă bună față de acest brand.

Cum fiecare a adorat piesele sport, dar și pijamalele în ultima perioadă, rămâne doar o întrebare pe buzele tuturor. Cum va fi acest trend primit în contextul stilului vestimentar de azi? Juicy Couture: yay or nay?