News

Justin Bieber, acuzat de hărțuire sexuală! Care a fost răspunsul artistului

iulia.statie
June 23, 2020 14:59 PM

Justin Bieber a vorbit despre acuzațiile de hărțuire sexuală.

Pe aceeasi temaCele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților

O femeie, ce s-a identificat ca Danielle, a susținut că Bieber a agresat-o sexual pe 9 martie 2014. În comentariul ei de pe social media, aceasta a scris: „Am postat anonim pentru că nu sunt gata să merg mai departe și să îmi dezvălui identitatea. Dacă el va vedea asta, știe cine sunt. Știu că îți amintești de mine. Sper că viața ta este un iad și că te simți foarte vinovat.”

Justin Bieber a negat acuzațiile de hărțuire sexuală

După această acuzație ce a șocat pe toată lumea, Bieber a folosit aceeași platformă social media pentru a discuta cu fanii săi.

„În mod normal nu bag lucrurile în seamă, pentru că m-am lovit de acuzații în întreaga mea carieră, dar după ce am vorbit cu soția și echipa mea am decis să vorbesc despre această problemă în această seară.”, a scris el.

„Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul sexual este un lucru pe care nu îl accept așa ușor. Am vrut să vorbesc imediat, dar din respect pentru atât de multe victime care se confruntă zilnic cu aceste probleme am vrut să mă asigur că adun dovezi înainte de a face vreo declarație.”, a continuat acesta.

„În ultimele 24 de ore a apărut pe Twitter o poveste despre mine în care eu am fost implicat în abuzuri sexuale pe 9 martie 2014 în Austin Texas, la hotelul Four Season. Vreau să fiu clar. Nu există adevăr în această poveste. De fapt, voi demonstra curând că nu am fost niciodată prezent la acea locație.”, a spus Justin.

„După cum spune acea poveste, eu am mers să fac o surpriză unor oameni din Austin, am apărut pe scenă și am cântat câteva melodii. Ceea ce această persoană nu știe este faptul că eu am venit la show cu prietena mea de pe atunci, Selena Gomez.”, a zis Bieber.

Danielle a spus în comentariul în care îl acuza pe artist că ea și el s-au cunoscut la un eveniment ținut de managerul lui, Scooter Braun. Ea a scris că după show, un bărbat a întrebat-o pe ea și pe prietenii ei dacă vor să îl cunoască pe artist. Mai mult, femeia a explicat că gașca ei a mers împreună cu Bieber la Hotelul Four Season: „Justin mi-a dus doi prieteni într-o cameră și pe mine în alta.” Ba chiar, aceasta susține că l-a întrebat pe cântăreț despre Selena, iar el i-a spus să nu își facă griji pentru că ea va veni mai târziu în cameră.

Danielle a mai susținut că „a pus mereu întrebări pentru a continua conversația, dar apoi el s-a aplecat să mă sărute. Am fost șocată.”. De asemenea, femeia a explicat că sărutul lor l-a făcut pe cântăreț „să își descheie pantalonii” și să „îi atingă lenjeria intimă”.

Bieber a explicat că există un comentariu ce spune că un fan l-a văzut pe 10 martie la hotelul Four Season, nu pe 9. Ba chiar, el a continuat să povestească că nu a stat la hotel, ci doar a mâncat la un restaurant lângă, alegând să petreacă zilele într-un airbnb, alături de Selena. Ba chiar, cântărețul le-a dezvăluit fanilor toate rezervările hotelului din ziua aceea, plus confirmarea managerului că el nu a avut vreo cameră.

„Fiecare afirmație ce face trimitere la un abuz sexual ar trebui să fie luată în serios, de aceea era nevoie de răspunsul meu. Cu toate acestea, povestea este falsă și imposibilă, de aceea voi colabora cu Twitter și autoritățile pentru a lua măsuri legale.”, a zis el.