News

Justin Bieber cere daune uriașe după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

andreea voicu
June 28, 2020 15:59 PM

Justin Bieber ia atitudine după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală! Artistul este decis să le dea în judecată pe cele două femei care au făcut declarații defăimătoare la adresa lui și să ceară daune de 20 de milioane de dolari.

Pe aceeasi temaJustin Bieber, acuzat de hărțuire sexuală! Care a fost răspunsul artistului

Justin Bieber nu are parte deloc de liniște! Celebrul solist este acuzat de două femei de hărțuire sexuală. Acestea au dorit să rămână anonime și au povestit pe Twitter cum s-a întâmplat totul.

Justin Bieber, acuzat că a abuzat două femei

Cântărețul de 26 de ani a apelat deja la avocații săi, care au început un proces de defăimare. Una dintre femeile abuzate de Justin Bieber a povestit că ea a fost hărțuită la hotelul Four Seasons pe 9 martie 2014. Pe de altă parte, Justin Bieber nu s-a aflat în perioada respectivă acolo. Avocații interpretului susțin că Justin și partenera lui de atunci, Selena Gomez, au participat la un concert.

‘Danielle a inventat aventura sexuală pe care ar fi avut-o cu Justin Bieber la hotelul Four Seasons pentru că a fost cunoscut faptul că Bieber a luat masa la restaurantul Four Seasons pe 10 martie 2014, așa că a presupus că Bieber a stat și la hotel’, au comunicat avocații.

Cum se apără artistul

Justin Bieber se apără de toate acuzațiile aduse și susține că are și dovezi care îi demonstrează nevinovăția.

‘Zvonurile sunt zvonuri, dar abuzul nu este ceva ce să iau ușor. Am vrut să vorbesc imediat despre asta, dar din respect pentru victimele abuzurilor, am așteptat să strâng probe înainte de a face orice declarație. O să lucrez împreună cu Twitter și cu autoritățile pentru a lua măsuri legale’. 

De asemenea, Justin Bieber a cerut daune morale în valoare de 10 milioane de dolari.