News

Justin Bieber și Hailey Baldwin, aniversare de un an de la căsătorie

ioana pana
September 15, 2019 13:32 PM

În urmă cu un an, vestea că Justin Bieber și Hailey Baldwin au ales să își unească destinele a surprins întreaga lume. După o ceremonie în secret, fanii au aflat de căsătoria celor doi când Hailey și-a schimbat numele de pe Instagram, din Hailey Baldwin în Hailey Bieber.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Justin Bieber o evită pe Selena Gomez

Justin Bieber și Hailey Baldwin, aniversare de un an de la căsătorie

Pe 13 septembrie, cei doi au aniversat un an de la căsătorie și au marcat momentul bineînțeles, pe social media. Baldwin a postat o fotografie cu cei doi pe InstaStory, pe care a scris „1 year of being your Mrs.”.

Deși nu a distribuit nicio poză cu ocazia aniversării, nu putem spune despre Justin că nu a fost foarte mândru de căsnicia sa în mediul online de-a lungul timpului. Chiar în urmă cu câteva zile, artistul a postat o fotografie cu cei doi, cu descrierea „Better at 70 baby. I love you more everyday. You challenge me, strenghten me and your overall way cooler and more awesome than I am and I’m okay with that.”

Cuplul a fost deschis în legătură cu relația lor pe tot parcursul acestui an. Într-un interviu din luna februarie a acestui an, cei doi au declarat că au păstrat relațiile intime până după căsătorie, astfel încât legătura dintre ei să fie mai puternică.

Între cei doi a avut loc doar ceremonia civilă, și să nu credeți că nu există gânduri de nuntă! Festivitatea religioasă este planificată chiar pentru luna aceasta. Înconjurați de prieteni și familie, Hailey și Justin vor avea parte de o nuntă de basm.