News

Justin Bieber si Hailey Baldwin isi maresc familia! Cei doi au primit un nou membru

nicoleta.ispasescu
December 24, 2018 14:58 PM

Justin Bieber si Hailey Baldwin sunt casatoriti de cateva luni si deja isi maresc familia. Au primit deja un nou membru. Nu, nu este vorba despre un copil, insa cei doi au ales sa adopte unul dintre cei mai frumosi catei din lume.

Justin si Hailey Bieber l-au primit in viata lor pe Oscar, care se pare ca deja s-a mutat cu ei in casa. Oscar Meyer Bieber pe care cei doi l-au prezentat lumii, printr-o postare se Instagram.

Justin Bieber si Hailey Baldwin isi maresc familia! Cei doi au primit un nou membru

Atat Justin, cat si Hailey au postat pe paginile lor oficiale poze si video-uri cu noul membru al familiei. “Faceti cunostinta cu catelusul nostru. Numele lui este Oscar”, a scris Justin in descrierea fotografiei.

Nu se stie de unde a venit inspiratia pentru numele catelului, insa luand in considerare cariera lui Hailey din industria modelingului, probabil a fost numit dupa iconicul designer Oscar de la Renta.

Intre timp, Justin si Hailey se pregatesc intens pentru sarbatorile de iarna si se bucura de timpul petrecut impreuna in casa lor din Ontario – unde bradul de Craciun este gata decorat, apropo.