News

Justin Bieber și Hailey Baldwin s-au botezat! Primele imagini de la eveniment

iulia.statie
August 6, 2020 13:41 PM

Atât pentru Justin Bieber, cât și pentru Hailey Baldwin, religia a jucat un rol important în creșterea lor. Totuși, cei doi au vrut să experimente împreună botezul, ca și un cuplu căsătorit.

Pe aceeasi temaDe ce s-a însurat Justin Bieber cu Hailey Baldwin? Motivul e unul uluitor

Justin Bieber și Hailey Baldwin au dezvăluit primele fotografii de la eveniment

Cântărețul în vârstă de 26 de ani a dezvăluit câteva fotografii pe contul său de social media, unde apare alături de soția lui. Este încă neclar unde a avut loc ceremonia, dar cei doi sunt căsătoriți legal încă din septembrie 2018, iar apoi au făcut nunta doar un an mai târziu, în septembrie 2019.

Hailey a fost văzută purtând un costum de baie portocaliu, același pe care l-a avut și în vacanța din Utah. Justin a ales o pereche de pantaloni scurți. „Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea. Ne-am mărturisit dragostea și încrederea în Iisus public, alături de prieteni și familie.”, a scris artistul pe Instagram.

Evenimentul a fost unul extrem de important și emoționant pentru artist, ținând cont că a avut-o alături pe soția sa, familia și prietenii. Justin și Hailey se află momentan în vacanță, dar cântărețul a fost extrem de spiritual în ultima vreme. „Iisus este speranța noastră.”, scria el recent pe social media.

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au cunoscut în 2009, pe când erau copii, iar apoi, aceștia s-au întâlnit din nou câțiva ani mai târziu, în timpul unei slujbe în biserica Hillsong din New York.

În 2018, cântărețul își cerea de soție aleasa în Bahamas. Aceștia nu au mai putut aștepta și au vrut imediat să își sărbătorească dragostea, căsătorindu-se în secret în New York. Totuși, pentru că religia este extrem de importantă pentru ei, starurile au organizat și o ceremonie religioasă în Carolina de Sud la un an mai târziu.

Modelul povestea în trecut pentru Vogue cum s-a îndrăgostit de soțul ei în timpul unei conferințe religioase din Miami, în 2018: „Numitorul comun este întodeauna, vă asigur, biserica. În acel moment terminasem cu dramele.”