News

Justin și Hailey Bieber au împlinit 2 ani de la căsătoria în secret! Cum au marcat momentul

iulia.statie
September 14, 2020 11:20 AM

Justin Bieber și Hailey Bieber sărbătoresc astăzi o zi extrem de specială.

Pe aceeasi temaCare este rutina de beauty a lui Hailey Bieber 

Justin și Hailey Bieber au împlinit doi ani de la nunta făcută în secret

Cei doi au împlinit doi ani de când s-au căsătorit în secret, iar cântărețul a ținut să marcheze această ocazie și pe Instagram: „2 ani astăzi Hailey Bieber…”

 

View this post on Instagram

 

2 years today @haileybieber .. xoxo 😘

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

În septembrie 2018, publicația People confirma că Bieber și aleasa lui s-au căsătorit în secret la tribunalul de la New York, la doar câteva luni după ce s-au logodit în Bahamas, pe 7 iulie. „Ei au mers mai departe și au făcut asta fără a asculta de nimeni.”, spunea o sursă apropiată de cei doi la momentul acela.

Mai multe vedete i-au felicitat pe cei doi, printre care rapper-ul Chance și stilista Maeve Reilly. „Aniversare fericită pentru prietenii mei frumoși! A fost o onoare să vă urmăresc povestea de dragoste dezvoltându-se. Vă iubesc pe amândoi foarte mult.”, a scris Reilly pe Instagram, lângă un portret de la a doua nuntă a celor doi.

 

View this post on Instagram

 

picnic lady

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Când s-au căsătorit cei doi pentru a doua oară

În septembrie 2019, cuplul a decis să organizeze o a doua nuntă, mai mare, la care au participat prietenii și familia. Cei doi și-au spus jurămintele la Montage Palmetto Bluff din Bluffton, Carolina de Sud, iar modelul a purtat o rochie Off-White, verighetele fiind de la Tiffany.

Ei s-au căsătorit în fața a 154 de invitați, printre care Kendall Jenner, Camila Morrone, Joan Smalls, Kylie Jenner alături de fiica ei, Stormi, Jaden Smith, Justine Skye, Dan Smyers, Shay Mooney, Kris Jenner, Corey Gamble și Scooter Braun.

„Deși erau deja căsătoriți, nunta lor religioasă a fost foarte importantă. Acum se simte totul mult mai oficial.”, spunea o sursă pentru People pe atunci.

Încă de când s-au căsătorit, aceștia au făcut multe lucruri împreună. Spre exemplu, în această vară, ei s-au botezat. „Acesta a fost unul dintre cele mai speciale momente din viața mea. A ne spune dragostea și încrederea pentru Iisus public în fața familiei și prietenilor.”, a zis artistul.

Ultima achiziție a lor? O casă cu 7 dormitoare și 10 băi din Beverly Hills, California, ce a costat aproape 26 de milioane de dolari.