News

Justin și Hailey Bieber au sărbătorit aniversarea de la a doua nuntă! Cum au marcat evenimentul

iulia.statie
October 1, 2020 16:20 PM

Justin și Hailey Bieber au sărbătorit aniversarea de la a doua nuntă, dezvăluind fotografii inedite de la eveniment, alături de câteva mesaje extrem de emoționante.

Justin Bieber, declarație de dragoste emoționantă

Justin i-a scris câteva cuvinte speciale soției sale, prin care își declara dragostea. „Hailey Bieber. Sunt atât de norocos pentru că sunt soțul tău! Mă înveți atât de mult în fiecare zi și mă faci un om atât de bun! O să mă asigur pentru tot restul vieții noastre să te ajut să fii femeia pe care Dumnezeu a vrut-o! Inima mea este gata să te ajute să îți împlinești cele mai mari vise!”

„Promit să te pun mereu pe primul lor, să te îndrum cu bunătate și răbdare. Aniversare plăcută, fată frumoasă și dulce!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Hailey a preferat să își păstreze declarația de dragoste cât mai simplă: „Acum un an am avut parte de cea mai frumoasă nuntă. Mi-aș dori să pot trăi această zi din nou și din nou.”

 

View this post on Instagram

 

1 year ago we had the best wedding. Wish I could live this day over and over ??

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Când s-au căsătorit cei doi

În timp ce majoritatea cuplurilor au doar o aniversare, ei s-au căsătorit cu un an înainte de a avea nunta oficială. Cei doi au ales să meargă la tribunalul din New York pentru a își obține certificatul de căsătorie, iar pe 13 septembrie 2018, aceștia au confirmat că au avut parte de acest eveniment în secret.

Potrivit publicației Page Six, imediat după ce s-au căsătorit, vedetele au plănuit să aibă parte și de o ceremonie religioasă în 2019. Ei își doreau să se căsătorească pe 28 februarie, însă, familiile lor nu puteau ajunge atunci.

Deși s-a zvonit că ei au probleme în mariaj, iar Justin a luat o pauză de la muzică pentru a se axa pe problemele de sănătate, totul este bine când se termină cu bine, iar cei doi s-au căsătorit pentru a doua oară pe 30 septembrie la Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud. Artistul a fost primul ce a făcut oficial evenimentul pe Instagram, înainte ca toți invitații cu seamă să posteze poze de la ceremonie.