Fashion

Kaia Gerber, apariție pe covorul roșu într-un sutien în valoare de 1000$

ioana pana
December 5, 2019 09:51 AM

În ciuda vârstei sale fragede, Kaia Gerber nu evită niciodată să îndrăznească din punct de vedere vestimentar. Luni seară, pe data de 2 decembrie 2019, cu ocazia British Fashion Awards, fotomodelul în vârstă de doar 18 ani a pășit încrezătoare pe covorul roșu, purtând un sutien în valoare de 1250$ pe post de top. 

Pe aceeasi temaEste oficial! Pete Davidson și Kaia Gerber formează un cuplu

Kaia Gerber, apariție pe covorul roșu într-un sutien în valoare de 1000$

Sutienul cu perle aplicate a fost alăturat unei fuste maxi, transparentă, din dantelă. Ambele piese sunt semnate Loewe.

Gerber nu este singura vedetă care a optat pentru piese de lenjerie intimă în aparițiile de pe covorul roșu, sau chiar în moda de stradă. Kristen Stewart, Emily Ratajkowski și chiar Kris Jenner au abordat tendința sutien-pe-post-de-top, de asemenea.

Luni seara a avut loc cel mai glamouros eveniment al lunii, British Fashion Awards. Cele mai remarcabile apariții au fost Rihanna în Maison Fenty, Naomi Campbell în Alexander McQueen, Elsa Hosk în Celia Kritharioti, și Cate Blanchett în Armani. Acestea au strălucit pe covorul roșu în rochii lungi, fie cu cristale aplicate, fie din materiale satinate.

Rihanna în Maison Fenty, Naomi Campbell în Alexander McQueen, Elsa Hosk în Celia Kritharioti, și Cate Blanchett în Armani