Fashion

Kaia Gerber lansează o colecție de pantofi în colaborare cu Jimmy Choo

ioana pana
January 23, 2020 10:11 AM

Manechin de renume și social-media influencer, Kaia Gerber nu se mulțumește cu puțin, aceasta dorind să își extindă orizonturile în domeniul creativ.

Pe aceeasi temaJimmy Choo, brandul perfect dacă te afli în căutarea pantofilor de nuntă

Kaia Gerber lansează o colecție de pantofi în colaborare cu Jimmy Choo

Pe 22 ianuarie, Jimmy Choo a anunțat colaborarea cu topmodelul Kaia Gerber pentru o linie de pantofi inspirată de moda anilor ‘90. Colecția va fi disponibilă online începând cu data de 2 februarie, înfățișând patru modele iconice de pantofi ale sfârșitului secolului 20: bocanci combat cu șireturi, western boots, pantofi cu toc kitten și o pereche de papuci simpli.

Inspirată de modelul Cruz al cizmelor Jimmy Choo, Kaia a dezvăluit într-un interviu pentru revista Vogue că linia lansată de ea va fi ghidată de moda anilor ‘90, incluzând modele de pantofi potrivite atât pentru ținutele de zi, cât și pentru evening wear. „Sunt atât de mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când creezi design-ul unor pantofi.”, a explicat Kaia. „Probabil acesta este motivul pentru care pantofii sunt atât de importanți pentru noi. Nu neapărat pentru că necesită un efort colosal pentru a fi creați, ci pentru că ne susțin pe tot parcursul zilei”.

„Kaia este un supermodel modern, reprezentând arhetipul muzei Jimmy Choo al acestei noi ere.”, Sandra Choi, directorul creativ Jimmy Choo. „În afara catwalk-ului, Kaia este expresia stilului effortlessly cool. În prima sa campanie Jimmy Choo a purtat modelul CRUZ, îndrăgostindu-se de design, astfel încât am început să discutăm despre o colaborare care să includă piesele de bază din garderoba sa.”

Mai mult, Kaia a dezvăluit că 15% din profitul din urma colecției capsulă va fi donat către St. Jude Children’s Research Hospital. „Încerc să le dau copiilor speranță și să îi inspir.”, a declarat topmodelul.

Kaia Gerber este un star în ascensiune în industria modei încă de la vârsta de 16 ani. Aceasta s-a lansat pe podiumul Calvin Klein, defilând în următoarele sezoane pentru case de renume, asemenea Marc Jacobs, Alexander Wang, Prada, Chanel și multe altele. În 2018, aceasta a primit premiul „Model of the Year”, în cadrul The Fashion Awards.