News

Kaia Gerber și Jacob Elordi formează oficial un cuplu! Cei doi, surprinși în ipostaze tandre

iulia.statie
October 21, 2020 16:36 PM

Kaia Gerber și Jacob Elordi au dezvăluit oficial că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, după ce au fost surprinși în ipostaze tandre.

Pe aceeasi temaCindy Crawford îşi vinde casa din Malibu! Cât valorează vila de pe malul oceanului

Kaia Gerber și Jacob Elordi formează un cuplu

Încă de la începutul lunii septembrie, se zvonea că supermodelul și starul din Euphoria formează un cuplu, însă, recent, aceștia au fost văzuți în Los Angeles sărutându-se, în timp ce plimbau câinele vedetei, pe nume Milo.

După cum fanii poate își amintesc, Kaia, în vârstă de 19 ani și Jacob, în vârstă de 23 de ani, au pus pe toată lumea pe gânduri atunci când au fost văzuți cinând împreună în Malibu. La vremea aceea, o sursă dezvăluia pentru publicația E! News că ei sunt „cu siguranță interesați unul de celălalt”.

Totuși, lucrurile au escaladat rapid, după ce Jacob a plecat cu modelul într-o călătorie la New York. În timp ce erau acolo, zvonurile privind o relație între ei s-au intensificat, căci au fost surprinși ținându-se de mână prin cartierul Manhattan East Village.

„Sunt inseparabili de câteva săptămâni. Seara, cinează împreună, iar ziua, merg la sala împreună.”, a dezvăluit o sursă pentru publicația menționată mai sus.

 

View this post on Instagram

 

#jacobelordi #kaiagerber @jacobelordi @kaiagerber

A post shared by Jacob elordi (@jacobsexyelordi) on

Cindy Crawford și Rande Gerber deja l-au cunoscut pe noul iubit al fiicei lor

La finalul lunii septembrie, Jacob și Kaia au plecat în vacanță în Mexic alături de părinții faimoși pe care îi are modelul, Cindy Crawford și Rande Gerber. „Ei arătau extrem de fericiți împreună, zâmbeau și încercau să stea cât mai aproape unul de celălalt. Păreau foarte îndrăgostiți și se simțeau bine. Cindy și Rande păreau să îl placă pe Jacob.”

„Ei au cinat împreună și mereu au sfârșit râzând. Cei patru au ieșit împreună, dar au petrecut și timp separat în cuplu.”, a continuat sursa.

Jacob a avut în trecut o relație cu Zendaya, co-starul său din Euphoria. Deși cei doi nu au confirmat vreodată că formează un cuplu, aceștia au fost văzuți de multe ori în ipostaze tandre. Între timp, Kaia a avut o relație cu Pete Davidson, ce a durat doar câteva luni. „Ea este prea tânără, iar eu trec prin foarte multe. Ea ar trebui să se distreze. Nu ar trebui să își facă griji pentru un tip ce are probleme.”, a explicat Pete.