News

Kaia Gerber și Jacob Elordi formează un cuplu?

iulia.statie
September 9, 2020 13:55 PM

Jacob Elordi, 23 de ani și Kaia Gerber, 19 ani, ar putea să devină cel mai hot cuplu al anului 2020 după ce zvonurile cu privire la relația lor au luat cu asalt internetul!

Pe aceeasi temaCindy Crawford îşi vinde casa din Malibu! Cât valorează vila de pe malul oceanului

Kaia Gerber și Jacob Elordi, noul cuplu de vedete?

Fanii i-au surprins împreună în New York, iar o persoană chiar i-a fotografiat în timp ce se țineau de mână, iar alt admirator i-a văzut stând foarte aproape unul de celălalt, ceea ce ne duce cu gândul la o relație romantică.

Aceste vești vin imediat după ce aceștia au fost văzuți luând cina la Nobu în Malibu, fiind fotografiați în timp ce părăseau restaurantul separat, dar acest lucru i-a făcut pe fani să spere la o presupusă relație între cele două staruri. Reprezentanții celor doi nu au făcut încă vreun comentariu.

Jacob a avut în trecut o relație cu Zendaya, co-starul său din Euphoria. Deși cei doi nu au confirmat vreodată că formează un cuplu, aceștia au fost văzuți de multe ori în ipostaze tandre. La un moment dat, el a fost văzut sărutându-și colega pe frunte în timp ce petreceau timp împreună la începutul anului 2020.

Jacob Elordi a format un cuplu cu Zendaya?

Înainte de a fi cu Zendaya, actorul a format un cuplu cu Joey King, co-starul său din pelicula The Kissing Booth. Cei doi au început o relație din 2017, ce a durat aproximativ un an și jumătate. Ei au rămas în relații amicale și au continuat să filmeze al doilea film The Kissing Booth după despărțire.

Totuși, Joey a declarat într-un interviu recent că nu i-a fost ușor să fie alături de fostul ei iubit la filmări, dar au încercat să facă totul să funcționeze: „Aș face orice pentru a mă asigura că povestea personajului meu la care țin enorm este completă.”

Între timp, Kaia a avut o relație cu Pete Davidson, ce a durat doar câteva luni. „Ea este prea tânără, iar eu trec prin foarte multe. Ea ar trebui să se distreze. Nu ar trebui să își facă griji pentru un tip ce are probleme.”, a explicat Pete.