News

Kaia Gerber și Pete Davidson s-au despărțit după trei luni de relație

iulia.statie
January 17, 2020 12:43 PM

Se pare că totul s-a terminat între Kaia Gerber și Pete Davidson!

Pe aceeasi temaCindy Crawford și soțul ei încearcă să îl ajute pe Pete Davidson! Ce s-a întâmplat între acesta și Kaia Gerber

Modelul și Pete Davidson s-au despărțit după aproximativ trei luni de relație, potrivit o sursă ce a vorbit în exclusivitate cu publicația HollywoodLife.

Kaia Gerber și Pete Davidson s-au despărțit după trei luni de relație

„Kaia și Pete s-au despărțit săptămâna trecută”, a zis sursa. Totuși, motivul separării este încă neclar.

Veștile vin imediat după ce Kaia a plecat singură într-o excursie cu prietenii, fanii speculând că s-a întâmplat ceva între cei doi. Ținând cont că aceștia mereu își doreau să petreacă timp împreună și păreau extrem de fericiți, decizia lor este extrem de surprinzătoare. Pete a încercat să fie extrem de discret, căci nu a mai fost văzut de către public încă din decembrie.

Cei doi au fost pentru prima oară surprinși împreună pe 23 octombrie, în New York, în timp ce luau prânzul împreună. În aceeași zi, Pete a fost surprins părăsind apartamentul modelului, iar zvonurile privind relația lor au început de atunci. Aceștia au mai fost văzuți în diferite ipostaze tandre împreună, părând extrem de fericiți unul cu celălalt.

Înainte de relația cu Gerber, Davidson a mai fost împreună cu unele dintre cele mai mari staruri de la Hollywood, cum ar fi Ariana Grande, Margaret Quallei și Kate Beckinsale.

Kaia și Pete nu au comentat încă statusul relației lor.