Fashion

Kaia Gerber, style icon la doar 18 ani

ioana pana
October 29, 2019 14:55 PM

Deși abia a împlinit vârsta de 18 ani, Kaia Gerber este deja un adevărat style icon. Fiind unul dintre cele mai apreciate modele internaționale și în același timp, fiica top-modelului Cindy Crawford, industria și-a lăsat amprenta asupra ei într-un mod pozitiv, în ciuda vârstei fragede. Stilul de model off-duty a devenit semnătura sa, aparițiile fiind întotdeauna lipsite de cusur și foarte inspiraționale.

Pe aceeasi temaFormează Pete Davidson și Kaia Gerber un cuplu?

Kaia Gerber, style icon la doar 18 ani

După ce a intrat în lumea modelling-ului, nu a durat mult până când Kaia a devenit unul dintre reperele stilistice ale generației sale, și nu numai. Lejeritatea cu care aceasta poartă look-uri complexe și modul în care combină cu ușurință piese deopotrivă high-end și accesibile, au plasat-o pe adolescentă în topul celor mai bine îmbrăcate vedete atunci când vine vorba de street style.

În ținutele sale, se observă câteva piese-cheie, pe care aceasta le reiterează fie sub aceeași formă, fie în styling-uri diferite. Blazerul, jeanșii straigh-fit, crop-top-urile și alte articole vestimentare care în aparență ar părea că se clasifică în categoria basic, au construit un adevărat portret stilistic foarte bine conturat al lui Gerber.

Blazerul, fie că este purtat pe post de top, pe post de rochie, sau este doar suprapus unui look foarte bine închegat, de dragul styling-ului, este una dintre piesele-cheie din garderoba top-modelului.

 

Jeanșii straigh-fit, deși sunt pesemne, unul dintre cele mai comune modele de jeans ale modei momentului, iar Kaia Gerber nu se abate de la această tendință.
Bucket-hat-ul a devenit un laitmotiv în look-urile adolescentei, Kaia optând pentru acest accesoriu fie pentru a se feri de razele soarelui, fie de fotografiile paparazzilor. 

Urmărește galeria foto pentru mai multe imagini cu ținutele inspiraționale ale Kaiei Gerber.