News

Kaley Cuoco a dezvăluit că ea și soțul ei locuiesc separat

iulia.statie
November 10, 2019 16:02 PM

Kaley Cuoco poate că este din California, însă adoră viața dusă în New York!

Pe aceeasi temaA trecut un an de la nunta Prințesei Eugenie! Cum a marcat momentul

În acest moment, actrița, faimoasă din Big Bang Theory, locuiește în marele oraș în timp ce filmează pentru viitorul ei proiect.

„Sunt pentru filmări aici și iubesc totul”, a spus aceasta în emisiunea The View.

„Iubesc zona în care se află apartamentul meu pentru că este chiar între un parc pentru căței și un loc unde se află iupurași salvați”, a zis ea.

„Deci este construit perfect pentru mine”, a continuat actrița.

„Sunt genul de fată ce se duce în parc pentru a urmări cătei iar apoi merg la acel magazin pentru a observa iepurașii.”, a dezvăluit Kaley.

Luna trecută, Cuoco le-a confirmat celor de la Extra că ea și soțul ei, Karl Cook, nu locuiesc împreună, dar o să o facă imediat ce ‚casa dorită de ei’ este construită.

„Am luat cu asalt știrile atunci când am dezvăluit că nu locuim împreună. Oamenii au înnebunit, nu puteau să creadă asta.”, le-a spus ea în emisiunea The View.

Cuoco și Cook s-au căsătorit în iunie 2018.

În timp ce discuta cu gazdele emisiunii, ea a admis faptul că deși se confruntă cu situații diferite, acest lucru nu îi afectează.

„Din cauza locului de muncă, afacerii lui și cailor pe care el îi deține este la câteva ore distanță de unde locuiam. Momentan ne construim casa noastră.”, a adăugat ea.

„Nu locuim împreună, dar se pare că ne merge bine așa. Iubim lucrul acesta, nu înțeleg de ce oamenii au o problemă cu asta. De ce le pasă tuturor?”, a spus actrița.

Ba chiar, ea a dezvăluit că unele fotografii postate de soțul ei arată cât de mult se iubesc.

„Exista câteva poze cu mine pe care el alege să le posteze, aceasta este dragostea adevărată.”, a spus ea.

Soțul ei a postat o poză cu ea nemachiată, în timp ce dormea.

„După un an de mariaj, încă mă găsesc admirând frumusețea și grația soției mele. Totuși, mâ întreb, unde îți este gâtul? Doamne, te iubesc foarte mult!”, a scris acesta.

Kaley Cuoco a dezvăluit că ea și soțul ei locuiesc separat

Cuoco și Cook au pășit împreună spre altar pe 30 iunie, 2018. Ei sunt împreună din 2016.

„El este perechea mea. Mă lasă să mă trezesc dimineața și să spun: ‚Vreau să mă duc să salvez iepurași.’”, le-a spus aceasta celor de la People în 2018.

Mai devreme în acest an, Kaley și-a dat spre vânzare vila în stil mediteranean, prețul cerut de aceasta fiind de 6,9 milioane de dolari. Cuoco a cumpărat-o cu 5,5 milioane de dolari în 2014. Totuși, la mai puțin de două luni, ea a scăzut prețul la 4,895 milioane dolari.

Starul și-a arătat pentru prima oară casa ce conține 6 dormitoare și 9 băi într-o revistă numită The New Glamour, creată de designerul Jeff Andrews, ce a decorat casa și pentru fosta proprietară, Khloe Kardashian.

„M-am îndrăgostit de casă dar și de tot ce a venit cu ea. Decorațiile interioare, mobila, arta din ea, le-am vrut pe toate!”, a dezvăluit actrița.

Sursă: People