News

Kanye West a luat-o razna de tot? S-a cuplat cu o femeie supranumită ”clona lui Kim Kardashian”!

maria.apostol
March 14, 2022 15:55 PM

Nu mai este un secret că rapper-ul a ajuns de mai multe ori sub tratament la spitale de psihiatrie, însă divorțul de Kim Kardashian l-a răvășit complet. Kanye West nu poate accepta divorțul, dovadă că s-a cuplat cu sosia vedetei TV!

Actrița Julia Fox nu l-a făcut pe Kanye West s-o uite pe Kim Kardashian, iar relația lor s-a încheiat la fel de subit cum a și început. Rapper-ul acceptă cu greu că vedeta TV și mama celor patru copii ai săi nu vrea să mai audă de el. Motiv pentru care a încercat o altă soluție. Și anume să o înlocuiască cu sosia celebrei brunete!

Pe nume Chaney Jones, noua iubită a lui Kanye este influencer și model, și împărtășește multe trăsături fizice cu Kim Kardashian. Bruneta are inclusiv aceleași curbe generoase și același stil vestimentar ca vedeta TV.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by yefanatics ? (@yefanatics) 

Primele zvonuri despre relația dintre Chaney și Kanye au apărut luna aceasta. Cei doi au fost fotografiați râzând și simțindu-se bine la un restaurant celebru din Malibu. Primele fotografii cu ei au apărut când rapper-ul era încă într-o relație cu actrița Julia Fox.

Kanye West a înșelat-o pe Kim Kardashian?

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West anul trecut în luna februarie, după aproape 7 ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii. Iar cel mai mic dintre ei are doar doi ani.

Mai multe surse au declarat că Kim Kardashian este îngrijorată de faptul că Kanye expune chestiuni intime din familia lor pe rețelele sociale.

Kim Kardashian a cerut să divorțeze de Kanye West invocând ”diferențe ireconciliabile”. Se pare însă că a fost vorba de infidelitate. Chiar dacă ea a fost cea care a intentat divorțul, vedeta a trecut prin clipe grele și a avut de-a face cu stări de depresie. Se pare că toată această presiune, cât și ruperea relației în sine au adus-o la capătul puterilor pe vedetă.