Fashion

Kanye West a transformat un mesaj trimis soției sale, Kim Kardashian, într-o bijuterie Cartier

iulia.statie
January 14, 2020 17:42 PM

Kanye West este un om extrem de romantic, fiind fanul cadourilor sentimentale.

Pe aceeasi temaFiica lui Kim Kardashian a împlinit un an! Vedeta i-a pregătit o super petrecere

Rapperul, în vârstă de 42 de ani, a transformat recent un mesaj text transmis către soția lui, Kim Kardashian, într-o bijuterie extrem de valoroasă.

„Dacă vă uitați cu atenție la lanțișorul meu, puteți vedea că reprezintă un mesaj text pe care Kanye mi l-a trimis. El a luat un pandantiv vintage Cartier extraordinar și l-a gravat.”, a scris Kim Kardashian pe Instagram, arătând o poză cu frumoasa bijuterie.

„Este foarte atent atunci când vine vorba de a face un cadou.”, a adăugat vedeta.

 

View this post on Instagram

 

If you look closely at my necklace, you can see it’s from a text Kanye sent me. He took an amazing vintage a Cartier gold plaque necklace and had it sketched out. He’s always the most thoughtful when it comes to gifts ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kardashian a dezvăluit pentru prima oară acest mesaj în mai 2019, aceeași lună în care vedeta a apărut pe coperta Vogue și l-a primit în familia ei pe cel de-al patrulea copil, Psalm, cu ajutorul unei mame surogat, potrivit Page Six.

Kanye West a transformat un mesaj trimis soției sale, Kim Kardashian, într-o bijuterie Cartier

„Aceasta este viața ta”, i-a scris West pe atunci, în mesaj fiind și o poză cu sufrageria lor. „Ești măritată, ai patru copii, scoți oamenii din închisoare, ești pe coperta Vogue, mergi la biserică în fiecare săptămână alături de familia ta. Visele devin realitate”, i-a transmis artistul soției sale.