News

Kanye West are o problemă uriașă cu emisiunea ‚Keeping Up With The Kardashians’

iulia.statie
January 12, 2021 13:42 PM

Divorțul pare să fie iminent pentru unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood, format din Kanye West și Kim Kardashian. Zvonurile privind motivul despărțirii dintre cei doi au luat cu asalt internetul, dar se pare că rapperul mai avea o problemă ce are legătură cu proiectele soției sale.

Pe aceeasi temaCe spune fostul soţ al lui Kim Kardashian despre căsnicia cu bruneta

Ce problemă are Kanye West cu emisiunea partenerei sale

Se pare că show-ul pe care Kim Kardashian îl are împreună cu familia sa, ‚Keeping Up With The Kardashians’ a fost un motiv pentru care ei s-au tot certat în ultimii ani. „Kanye nu s-a implicat niciodată în show, în a avea paparazzi mereu sau camere de filmat, dar el și Kim au avut această înțelegere, a fost un lucru pentru care ei s-au luptat ani se zile.”, a dezvăluit o sursă apropiată de cei doi pentru HollywoodLife.

„El a ajutat-o în cariera sa din industria modei și în alegerile pe care le-a făcut. Simte cu adevărat că a ajutat-o să devină un fashion icon și ea mereu menționează acest lucru. Kim a simțit timp de ani de zile că mereu a avut grijă de el, dar el de ea niciodată.”, a continuat sursa. Cântărețul a apărut în câteva episoade KUWTK, el încercând mereu să evite camerele.

Ce spunea Kim Kardashian despre comportamentul soțului său

„Nu îi place să filmeze totul. Nu este emisiunea lui.”, spunea Kim în trecut, adăugând că rapperul nu este de acord cu faptul că micuții lui apar în emisiune, dar ea era de altă părere. „Nu vreau să fac acest lucru. Dar, pe măsură ce trece timpul, îmi doresc copiii alături de mine când filmez. Dacă eu sunt la filmări și ei vin în cameră, nu o să opresc totul.”, adăuga aceasta.

Aceste noi speculații vin imediat după ce Kim Kardashian a dezvăluit că emisiunea ce a făcut-o faimoasă pe ea și pe familia ei va ajunge la final, după 20 de sezoane, anunțul oficial fiind făcut pe Instagram. Revenind la cuplul faimos, cei doi au avut multe probleme în acest an după ce rapperul a făcut mai multe dezvăluiri șocante în campania sa pentru președinție din vară.