News

Kanye West crede că există o șansă de împăcare între el și Kim Kardashian. Care este motivul

iulia.statie
March 8, 2021 10:30 AM

Poate că vedeta Kim Kardashian a depus actele de divorț și vrea să se despartă oficial de soțul ei, dar Kanye West crede că există o șansă de împăcare între ei.

Pe aceeasi tema5 cupluri celebre care au locuit o vreme separat

Kanye West o vrea înapoi pe Kim Kardashian?

Se pare că artistul speră că își poate recâștiga soția, iar faptul că se află la distanță unul de celălalt o să o facă pe Kim Kardashian să realizeze ce pierde. Cei doi au format unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, dar, în ultimele luni au avut parte de foarte multe problemele.

„Kanye crede că o poate întoarce din drum pe Kim. Este o situație tensionată, sunt multe obstacole din cauza carantinei, a faptului că își doresc să locuiască în părți diferite, a copiilor și sănătății sale.”, a zis o sursă apropiată de cei doi pentru publicația HollywoodLife.

„El este realist și știe că vor avea succes dacă vor crește împreună copiii, ținând cont că Kim s-a săturat, dar crede că distanța o va face să fie mai sensibilă și să realizeze ce are de pierdut.”, a continuat sursa.

Kim și Kanye s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii, North, în vârstă de 7 ani, Saint, în vârstă de 5 ani, Chicago, în vârstă de 3 ani și Psalm, în vârstă de 1 an. În documentele depuse de Kardashian pentru divorț, ea a cerut custodie comună, semn că își dorește ca micuții săi să păstreze legătura cu tatăl lor faimos.

Ce părere are Kanye West despre Kim Kardashian după ce vedeta a depus actele de divorț

Deși vedeta vrea să se despartă oficial de rapper, el a fost văzut recent purtând în continuare verigheta. „El îi este dedicat lui Kim fie că și ea îi este lui sau nu, fără a conta ce o să scrie în anumite documente.”, a continuat aceeași sursă.

„Kanye mereu o va iubi și respecta, fără a ține cont de ce se întâmplă în mariajul lor. Nu doar că este mama copiilor lui, dar au construit o prietenie solidă chiar înainte să formeze un cuplu, ce s-a transformat într-o relație romantică.”, a zis sursa.

Deși rapperul a făcut câteva comentarii bizare despre soția și soacra lui pe social media, se pare că el vrea să rămână în relații bune cu femeile din familia Kardashian. „Știe că situația nu este ușoară, dar vrea să rămână în relații bune cu Kim, Kris Jenner și restul familiei. Ei au o istorie în spate și la finalul zilei, aceștia formează o familie și mereu va fi așa.”, a conchis sursa.